27 November 2016

SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB : BOX OF JOY LAZADA / ONLINE REVOLUTION 2016

ASSALAMUALAIKUM...


Hari ini dah hari terakhir untuk bulan November, esok dah masuk bulan Disember. Macam tak percaya tinggal sebulan jer lagi..barang - barang  sebelum ni dah review. ok yang ni cerita last item dari box of joy ni sekarang tengah sale di LAZADA 

satu lagi gadget untuk anda semua dapatkan di LAZADA.. macam tahu-tahu jer blogger amat perlukan gadget seperti ini.. senang nak pindah gambar yang dah berlambak dalam phone.. nak buang sayang ..so simpan la sampai hang phone tu :D..zaman sekarang semakin kecil semakin banyak kegunaan..tak adalah portable pendrive yang besar- besar macam dulu.. kan.. klik SINI untuk maklumat lanjut... best sangat yang ni sebab 64 GB.. banyak tu.. terima kasih LAZADA..




If you would like to participate in reviews like this in the future, please contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family!





Komen
1 Komen

1 comment:

Warisan Petani said...

Banyak barang ada di LAZADA ye.
Happy nyopping.

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign