Lazada Malaysia

24 April 2017

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

ASSALAMUALAIKUM...




bila dijemput ni segan la pulak tak nak join kan.. tak apalah akak join lah ya Syed...:D. tak nak lah nanti orang kata sombong lak.. lagipun nak support blogger baru ni .. perasan dah makin ramai dah blogger - blogger baru ni.. semoga terus berblogging ya..slow - slow tak apa .. naik turun tu macam biasa dah adat berblogging hiii

Cikgu Syed tengah cari bloglist tapi bila tengok senarai list blogger yang join tu ..WOW ramainya... ada harapan ke tak la blog ni nak jadi senarai hahah..yang ramainyaaa dipelopori oleh blogger wanita.. apa lah keistimewaan Syed ni di mata mereka yaa :D..makin lama makin femes betul.. apa yang pasti bila pembaca suka membaca setiap entri kita, itu bermakna .. Syed  dah ada your own style in blogging.. be yourself...!..itu kuncinya.. 

lagipun Syed ni suka blogwalking memang rajin.. ada lah yang nak singgahnya :D.. oklah tu buat semua orang ingat dekat Syed.. setiap kali, kalau wani pergi terjah nak blogwalking blog orang lain.. ada laaaaa muka Syed sorang ni .pergi blog ni muka dia,, blog sana pun muka dia... hahah.memang rajin sungguh... 

oklah suka baca blog Syed ni .. penyampaian blog amat santai,, buatkan orang baca pun relax jerr,, bila kita baca tu.. kita melayan sekali perasaan dan emosi kita ... macam kita dok bercakap jer dengan dia.. padahal baca kat blog jerr pun kan. :D.. begitulah uniknya BLOG SEORANG SYED...sebab tu ramai sangat yang mudah mesra dengan Syed ni.. 

oklah Syed akak dah puji melangit dah ni .. :D..jadi sesiapa nak bermesra dengan Blogger Syed ni bolehlah join segmen.. menang tak menang tu belakang kira. yang penting eratkan silaturahim sesama blogger..lebih -lebih lagi yang newbie di luar sana







22 April 2017

FEATURED ON FAMEHITZ

ASSALAMUALAIKUM....


famehitz


salam. happy saturday and happy weekends ya !!!!

Recently, i got a "proposal " from e- magazine from FAMEHITZ website. An editor asked me if im interested to be featured as a blogger in their website. At first, i was shocked and thought, might they had chosen the wrong person. Hiii..

After thinking deeply, i replied one day later and accepted their "proposal". Heemm that time i think again ohh what i have done . 😃😃😃. I felt something strange haha.. previously, my blog had been featured on one of renowned magazine MAJALAH JELITA,, because before i was known as a food blogger. Now i gradually change my blog niche to lifestyle blogger 

The ups and downs of  being a blogger is not easy. For a newbie,  i would like to advice you, dont give up...start slowly and step by step and you will find a tremendous satisfaction in your blogging world. That's my advice.. 

Ok lah if you want to read more my e - interview from FAMEHITZ.. please click this link .. sorry ahh.. not too personal :D because what i was sharing my stories and my thoughts there as a passion being a blogger

here is the link   FAMEHITZ.COM. WANI SUKARNO

I knew some of my blogger friends had been featured there too.. congrats to you.at least , after my e- interview has been published, i hope more and more traffic in my blog lol 😃😃😃. Ok alhamdulillah .. thank you editor Travis from FAMEHITZ.. for featuring me as a blogger in the lifestyle section..sorry full entry in english today :D...

famehitz


MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Labels

Ceritaku (240) Cake Recipes (51) Giveaway (41) advertorial (35) NOXXA PRESSURE COOKER (26) Contest (25) Sudut Agama (25) Chiffon Cake (24) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (15) Masakan Sayur (13) My Blog (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (11) Segmen (11) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Cooking & Baking Tips (7) Masakan Pasta (7) Masakan Seafood (7) Bubur / Desserts (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Greetings (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Sup (5) TIPS KESIHATAN (5) Agar-agar Resepi (4) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Informasi (4) Muffins (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Mee (3) Salad Resepi (3) Sambal Resepi (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign