Lazada Malaysia

22 January 2017

BAJU KURUNG NAJWA

ASSALAMUALAIKUM..



                         KLIK BANNER DI ATAS UNTUK KOLEKSI KURUNG NAJWA

Salam semua ..

Bersemangat wani tengok sahabat - sahabat muka buku berniaga.. memang jiwa kental semangat mereka nak berniaga.. baru wani faham betapa cekalnya hati orang berniaga.. patutlah orang cakap 9/10 daripada rezeki itu datang daripada bisnes.. betapa kesungguhan dan kecekalan hati peniaga - peniaga dalam membuat marketing dalam produk mereka. Cakap macam diri sendiri pun peniaga juga, hii tak kiralah peniaga online ke peniaga offline ke.. anda memang hebat.. wah puji diri sendiri pulak

Zaman sekarang semua orang ambil kesempatan nak berniaga memandangkan keadaan ekonomi Malaysia sekarang.. semua gigih nak berniaga

Terlebih cakap.. meh la wani pun nak promote baju kurung najwa ni... material kain lycra yang high kualiti.. ramai komen material kain sedap dipakai walaupun kain jenis lycra.. untuk wanita - wanita muslimah di luar sana yang mencari baju muslimah anggun sesuai untuk ke semua majlis. Lagipun tak lama dah nak puasa,, kebanyakan orang dah sibuk cari kain nak buat baju... serius lah, orang kata awal lagi pun, tapi beli jugak hii.. 

Klik banner di atas untuk melihat details untuk kurung najwa.. serius cantik sangat.. di bawah adalah details untuk saiz..jangan risau untuk yang bersaiz 3XL pun ada..happy shopping.. 


Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin

ASSALAMUALAIKUM....


Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin Terasa macam lama sangat tak buat giveaway kat blog. Beberapa minggu lepas, mummy buat giveaway di facebook je. Meraikan sahabat facebook pula katanya. Okey lah, berbalik pada Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin. Seperti biasa, syaratnya mudah sahaja. Jom join ramai-ramai !

GIVEAWAY TUDUNG BAWAL BERSAMA AZLINDA ALIN

Syarat - syarat Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin

1. Buat satu entri blog yang bertajuk Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin
2. Tinggalkan URL entri anda di ruangan komen entri ini.
3. Follow blog , G+ dan subscribe YouTube
4. Giveaway ini berlangsung dari 19 Januari 2017 - 31 Januari 2017

3 warna tudung bawal akan diberikan pada 3 pemenang (pemilihan warna secara rawak). Warnanya ialah pink, oren dan kelabu.

Keputusan pemenang pula akan di umumkan pada bila-bila masa selepas tarikh tutup.

Untuk memudahkan info, boleh add mummy dalam bloglist. Senang nak tahu info bila mummy update pemenang Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin

GIVEAWAY TUDUNG BAWAL BERSAMA AZLINDA ALIN

Ini contoh tudung bawal mummy warna biru dan hitam. Material tak panas, mudah pakai, mudah gosok dan mudah bentuk juga

GIVEAWAY TUDUNG BAWAL BERSAMA AZLINDA ALIN





MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (228) Cake Recipes (50) Giveaway (30) advertorial (30) Sudut Agama (25) Chiffon Cake (24) Contest (24) NOXXA PRESSURE COOKER (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) My Blog (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Greetings (4) Hari Raya (4) Muffins (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Salad Resepi (3) Tart Resepi (3) Informasi (2) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign