06 October 2016

KALAU NAK ORDER KUIH BULAN..

ASSALAMUALAIKUM... 


pesanan daripada Puan Linda Chua.. sebelum ni pernah wani cerita pasal kuih bulan yang wani order di entri yang lepas ..jaga - jaga ya, sesiapa yang nak merasa air tangan Puan Linda, sila cepat - cepat follow di facebook beliau,, tik tok tik tok masa jer tu bila nak open order,, tengok daripada komen ramai sangat yang tak merasa lagi kuih bulan ni,,,, 

Yang wani punya dah habis dah,, tak order dah kasihan kat orang lain yang berderet - deret nak kan kuih bulan ,bagi peluang untuk mereka lah hiiii.. godaan sungguh tengok gambar tu kan 

Komen
6 Komen

6 comments:

ayunie ramli said...

Godaan jugak petang petang ni haa --'

Mas said...

sedappnyyya

Warisan Petani said...

Bukan senang nak dapat kuih bulan halal macam ni.

anajingga said...

kak pernah juga makan kuih bulan ni, sedap kan wanie, wahhh template blog baru ye.. tahniah wanie

Gee Lion said...

dah bertukar rupa blognya?
cantik!
^_^

godaan memang godaan..
saya masih ingat rasanya, sedap giler.
>,<

Reen Johari said...

Sedapnya.. Lama tak menjamah kuih bulan.

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (218) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) advertorial (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign