23 August 2016

TIKET PARKING

ASSALAMUALAIKUM.....


Benda yang paling tak alert setiap kali masuk tempat mesin parking mana - mana sekalipun...tiket parking tu selalu wani tinggal dalam kereta tak pernah nak masukkan dalam beg sebab tak suka benda - benda kad macam ni duduk dalam beg..letak dalam purse pun tak suka  Hiii...nanti nak cari habis kesemua barang bawa keluar kalau kejar masa kan.. 

Tapi kalau ikut arahan tak boleh tinggal ni dalam kereta.. Kena denda pulak...

Ada ke macam wani ni.. Kalau tidak kita geng la..hiii


Komen
7 Komen

7 comments:

ejulz said...

bahaya kalau tinggal di kereta.. HEHE

ejulz said...

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. AlhamduTempahan Fresh Care Minggu Ini

Nurul Aini said...

selalu bawak je sbb kekadang auto pay machine kat dlm mall

anis abdullah said...

Kena bawak sebab ada kes org curi keta boleh bawak keluar je sbb ada parking ticket. Depa sanggup bayar ok..

Wani Sukarno said...

ooh ni kat mydin dia x de auto pay machine.. ada orang jaga hiii

Wani Sukarno said...

oooh kena take alert la next time huu..takut jugak.. sebab kat parking depan mydin ni ramai orang.. bukan macam dalam mall bertingkat2 ..

Mas said...

x prnh buat..sbb x de kete..haha

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) advertorial (20) Sudut Agama (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign