23 August 2016

TIKET PARKING

ASSALAMUALAIKUM.....


Benda yang paling tak alert setiap kali masuk tempat mesin parking mana - mana sekalipun...tiket parking tu selalu wani tinggal dalam kereta tak pernah nak masukkan dalam beg sebab tak suka benda - benda kad macam ni duduk dalam beg..letak dalam purse pun tak suka  Hiii...nanti nak cari habis kesemua barang bawa keluar kalau kejar masa kan.. 

Tapi kalau ikut arahan tak boleh tinggal ni dalam kereta.. Kena denda pulak...

Ada ke macam wani ni.. Kalau tidak kita geng la..hiii


Komen
7 Komen

7 comments:

ejulz said...

bahaya kalau tinggal di kereta.. HEHE

ejulz said...

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. AlhamduTempahan Fresh Care Minggu Ini

Nurul Aini said...

selalu bawak je sbb kekadang auto pay machine kat dlm mall

anis abdullah said...

Kena bawak sebab ada kes org curi keta boleh bawak keluar je sbb ada parking ticket. Depa sanggup bayar ok..

Wani Sukarno said...

ooh ni kat mydin dia x de auto pay machine.. ada orang jaga hiii

Wani Sukarno said...

oooh kena take alert la next time huu..takut jugak.. sebab kat parking depan mydin ni ramai orang.. bukan macam dalam mall bertingkat2 ..

Mas said...

x prnh buat..sbb x de kete..haha

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign