13 May 2016

TERIMA KASIH BUTTERCUP

ASSALAMUALAIKUM 

                         
   

Salam semua 

Rasa macam 3 hari dah tak update blog. 

Bersabar menunggu dan akhirnya keputusan nak tahu siapa pemenang dah diumumkan. Syukur alhamdulillah rezeki masih ada dengan Buttercup, kalau tahun lepas wani dapat sebiji kek yang dibuat khas oleh team Kelab Cinta Ketuhar, tapi kali ini dapat lagi hadiah. Kek yang dapat untuk tahun lepas terpaksa ambil di KL. Nasib baik nak kebetulan nak turun KL masa tu. 

Kalau tak silap wani hujung bulan 3 rasanya team KCK anjurkan pertandingan buat cookies raya. Bulan 5, team KCK bagi tahu akan umumkan siapa pemenang. Wani pun tak sangka terpilih untuk pemenang utama. Masuk suka - suka mana tahu kot ada rezeki kan. Lagipun signature cookies dah dalam blog ni banyak kali wani post versi icebox cookies ni kat blog. Sebab biskut ni memang versi malas sikit tapi senang hii.. Wani paling malas nak main biskut terap - terap, buat macam icebox cookies ni lagi cepat dan mudah. 

Terkejut masa scroll di facebook tiba - tiba ternampak nama penuh wani di page Kelab Cinta Ketuhar. Untuk 9 pemenang sagu hati tahniah juga.. InsyaAllah ada kelapangan masa nanti nak post resepi biskut icebox lemon poppy seeds. Itu yang wani buat, ambil gambar dan hantar dekat team KCK. Nak berkongsi sikit dengan kawan - kawan semua, tahun ni ni kali pertama dapat hadiah kejutan.. Kejutan la sebab memang suka dengan  kejutan hiii. Bertambah pula gadget kat dapur.


Komen
2 Komen

2 comments:

Amie said...

Tahniah Wani.... tak sabar nak tengok biskut yang menang tu he he heee...

cik ain | sweet thots said...

Tahniah Wani. Proud of you ;)

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (218) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) advertorial (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign