13 June 2015

DAPATKAN EBOOK PERCUMA DI LETSMASAK.COM

ASSALAMUALAIKUM...



salam semua..

kalau ada kesempatan masa, wani update jugak resepi dekat lets masak. ada sesiapa yang masih belum join ke..sejak wani join letsmasak ni, pelbagai pembaharuan telah dilakukan oleh pihak  letsmasak untuk memastikan laman web nya sentiasa memenuhi kehendak ahli dan seiring dengan zaman sekarang ni just one click. 

dah banyak usaha yang dilakukan diantaranya untuk marketing.. kepada sesiapa yang ingin memasarkan produk keluaran mereka boleh menggunakan letsmasak ni sebagai platform untuk mendapatkan pasaran yang lebih meluas.. dan yang paling latest pulak, sekarang ada ebook percuma dari Chef Khairul.. banyak ebook tu.. boleh la download kat sana dalam format PDF.. masyaAllah cantik nya ilustrasi siap dengan step by step... pergilah kat letsmasak kat sidebar blog ni pun dah ada ,boleh klik sana. nanti ambil idea nak masak apa bulan puasa nanti.. dalam beberapa hari lagi ni , kita akan berpuasa. :)... tak rugi jadi ahli dan share with others 



semoga manfaat yang diberikan dapat kebaikan untuk kita bersama.. besar pahala tu ..sharing is caring 
Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign