19 August 2013

SELAMAT HARI RAYA.... MAAF ZAHIR DAN BATIN

ASSALAMUALAIKUM......


salam semua.. lamanya tak update blog sebulan agaknya... hihi..last update masa minggu ke dua puasa  apa khabar semua ..semoga sentiasa dalam lindungan rahmatNya... sebulan ramadan sudah berlalu dan syawal pun menjelma hari ni sudah 12 syawal kan ... wani baru nak wish SELAMAT HARI RAYA... tak apalah masih lagi dalam bulan syawal kan walaupun dah 2 minggu kita beraya..... ataupun mungkin dah ada orang selesai berpuasa 6... jadi masih beraya lagi kan. open house pun masih lagi berjalan..so upacara makan-makan pada bulan syawal ni memang tak habis la ...  oklah setakat itu sajalah pada pagi yang mulia ini.. nanti wani akan menyusul dengan resepi... lama sudah tidak update... ...sekali lagi SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN....

wani besama bonda dan adik lelaki...

Komen
2 Komen

2 comments:

Bbwana adienia said...

hai..salam wani..

selamat hari raya dan maaf zahir batin dr kami SRC..

FnF Simple Life said...

salam aidil fitri ;)

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Labels

Ceritaku (239) Cake Recipes (50) Giveaway (40) advertorial (35) NOXXA PRESSURE COOKER (26) Contest (25) Sudut Agama (25) Chiffon Cake (24) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (15) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (11) My Blog (11) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Cooking & Baking Tips (7) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Masakan Seafood (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Greetings (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Sup (5) TIPS KESIHATAN (5) Agar-agar Resepi (4) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Informasi (4) Muffins (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Mee (3) Salad Resepi (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign