19 August 2013

SELAMAT HARI RAYA.... MAAF ZAHIR DAN BATIN

ASSALAMUALAIKUM......


salam semua.. lamanya tak update blog sebulan agaknya... hihi..last update masa minggu ke dua puasa  apa khabar semua ..semoga sentiasa dalam lindungan rahmatNya... sebulan ramadan sudah berlalu dan syawal pun menjelma hari ni sudah 12 syawal kan ... wani baru nak wish SELAMAT HARI RAYA... tak apalah masih lagi dalam bulan syawal kan walaupun dah 2 minggu kita beraya..... ataupun mungkin dah ada orang selesai berpuasa 6... jadi masih beraya lagi kan. open house pun masih lagi berjalan..so upacara makan-makan pada bulan syawal ni memang tak habis la ...  oklah setakat itu sajalah pada pagi yang mulia ini.. nanti wani akan menyusul dengan resepi... lama sudah tidak update... ...sekali lagi SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN....

wani besama bonda dan adik lelaki...

Komen
2 Komen

2 comments:

Bbwana adienia said...

hai..salam wani..

selamat hari raya dan maaf zahir batin dr kami SRC..

FnF Simple Life said...

salam aidil fitri ;)

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign