18 October 2017

BISNES TANPA MODAL ( DROPSHIP NURRAYSA )

ASSALAMUALAIKUM...

nurraysa bisnes tanpa modal



salam semua

selamat bercuti dan happy diwali, kita kan 1 Malaysia. hari ni wani nak mencoret sikit pasal bisnes tanpa modal. sebab ada yang tak faham pasal bisnes online ni. 

zaman sekarang, zaman di mana semua berlumba- lumba nak cari side income. tak kiralah samada anda blogger ke, yang bekerja dari jam 8 dah keluar petang pkul 6 baru balik, suri rumah ke, pelajar ke, apa yang wani perhatikan semua berlumba- lumba nak cari income lebih,, wani sebenarnya amat risau tengok keadaan ekonomi sekarang. 

dulu sebenarnya tak berminat sangat dengan bisnes online ni, tapi rasa-rasanya sejak ada keinsafan dalam diri bagaimana nak tambah lagi duit poket, wani redah jerr dulu buat bisnes online ni nak belajar,, kalau dunia blogging dah merasai pengalaman macam mana nak buat job review. tak salah pulak nak timba pengalaman macam mana nak bisnes online.. rupanya bukan semudah yang disangka .. banyak onak dan duri la jugak hii tapi wani kira itu sebagai pengalaman yang berharga untuk kita. sebab nak menempuh kejayaan bukan senang ada pengorbanan la jugak. macam korang jadi blogger la kan.. 

alhamdulillah so far, Allah nak bagi sabar dan konsisten, walaupun kadang-kadang ada jugak feel down. jadi ada tak sesiapa berminat nak jana side income dengan Nurraysa.. 

kalau sungguh -sungguh.. Percaya tak dengan hanya dropship, anda boleh menjana income RM 1000.00 sebulan.. jawapannnya kena usaha tangga kejayaan.. hii.. rezeki tak pernah salah alamat.kan.kalau nak sungguh- sungguh, just wassap nombor wani tu ya.. wani nak bantu yang betul- betul serius

πŸ“ŒπŸ“‹KAMI PERLUKAN ANDA, ANDA BANTU KAMI = KAMI BANTU ANDAπŸ“‹πŸ“Œ

*jom buat duit*

Produk laku keras..
Produk Muslim..
Produk Bumiputera..
Produk Halal..
Produk lulus KKM..
Produk Mesra Wudhu'..
Produk Mesra Solat..
Produk Mesra Keluarga..
.
Ingin join team kami..😍
.
Kami akan guide anda sampai berjaya.😊
.
.
+komisen dari RM2 sehingga RM10 mengikut item
+produk laku keras , mudah jual, permintaan tinggi
+ayat/iklan/gambar/testimoni disediakan, anda hanya copypaste jika mahu 
+whatsapp group dari agen dan stokis yang sangat supportive 
+ada sharing dan coaching sentiasa , boleh tanya macam-macam mengenai marketing dan sale ☺

Yang paling best founder Nurraysa Beauty akan share teknik-teknik bisnes online yang terkini hehe ☺

Anda Usaha Anda Maju.. Anda Buat Anda Dapat.. Anda Bantu Kami Bantu Anda....In sha Allah

Bisnes dengan Nurraysa, Alhamdulillah dapat saya berkongsi rezeki dengan mereka yang memerlukan..Alhamdulillah.jom jadi dropship MeraRichTeam..saya guide zero to hero..insyaAllah..☺

PILIHAN ANDA : 
TANPA MODAL πŸŽ€ TYPE - DROPSHIP

================
 ☎ FAST RESPOND : 
Boleh hubungi saya di nombor berikut
πŸ‘‡πŸ’–
0129823590

Silakan share boleh bantu rakan2 anda jana income sampingan. 

#income50ksemangatperjuangan50k


dropship nurraysa


Komen
5 Komen

5 comments:

JAMIL HASHIM said...

SINGGAH PAGI

PM

Warisan Petani said...

Peluang bagi yang nak tambah pendapatan.

Mazni Azmi said...

Sekarang ni peluang cari duit tambahan ada di mana mana

Nak atau tak saja cuba

Mas_FVOME said...

Kak ipar pun buat dropship nie..smoga berjya dlm bisnes kak wani =D

Nabila Syifa said...

bagus untuk yang nak berjinak2 business

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign