07 September 2017

PAKAIAN MUSLIMAH TERKINI DI BUTIK ONLINE LANAFIRA

ASSALAMUALAIKUM..

BUTIK MUSLIMAH

Ada berita baik yang wani nak sampaikan kepada fashionista di luar sana, korang mesti laju jerr kalau sebut online clothings store ni  kan khususnya yang bergelar perempuan. Siapa lah tak suka kalau sehari boleh tukar macam - macam gaya penampilan.betul tak ? Boleh pulak cakap sehari nak tukar gaya macam - macam. Kalau tiap - tiap hari ada penampilan dalam kita bergaya dengan pakaian yang kita pakai, tentu menambahkan keyakinan lagi. Bukan setakat keyakinan, malah keanggunan lagi.

apa kata kalau korang layari website BUTIK MUSLIMAH online LANAFIRA ni... mesti korang teruja dengan koleksi pakaian yang ada. bertepatan sangat dengan tagline TRENDY, AFFORDABLE dan QUALITY..

orang kata tak apalah mahal sikit, asalkan selesa pakai kepada si pemakai kan.. kalau material tak ada kualiti, lepas tu cakap panaslah, tak selesa lah. emm lagi membebel lah jawabnya.. jangan risau ke semua koleksi dari LANAFIRA adalah harga mampu milik




KOLEKSI PAKAIAN MUSLIMAH DARI LANAFIRA

banyak sangat koleksi yang korang boleh tengok seperti long dress, baju kurung, jubah, tops, skirt, scarves dan tudung..Kesemuanya lengkap, nampak stylish tapi masih mengekalkan ciri - ciri aspek pemakaian muslimah.. setiap kali tengok gambar, makin lama, makin nak selongkar pulak hii.. korang jangan risau kat front page akan sentiasa update tentang koleksi terkini yang dikeluarkan oleh LANAFIRA,,cantik - cantik semua ,rambang mata ..

jom tengok gambar - gambar di bawah ini di antara salah satu koleksi yang ada. kalau korang nak tahu details lagi boleh layari laman web LARAFINA.. klik link kat bawah ya


KOLEKSI KEBAYA 

KOLEKSI LONG DRESS



KOLEKSI MODERN PEPLUM 


HARGA YANG MAMPU MILIK 

Harga untuk koleksi pakaian dari LANAFIRA bermula dari RM 60 hingga RM 140. Bagi wani, harga dah mampu milik untuk semua. rekaan dan warna yang menarik lagi menambah keayuan pada si pemakai.  Tambahan pula, sekarang hanya di hujung jari, jimat masa dan tenaga. cuma klik - klik dan jika berkenan boleh terus order.. pakaian yang sesuai samada nak ke pejabat ataupun nak ke majlis.

lagi satu, buat korang yang ingin mengetahui tip -tip ataupun apa jua berkaitan fesyen muslimah, korang boleh baca di blog LANAFIRA..banyak sangat perkongsian yang wajib di baca ..

jadi tunggu apa lagi, jemput singgah di BUTIK ONLINE LANAFIRA, kalau dah berkenan boleh terus order.. 

untuk maklumat lanjut, boleh layari butik online LANAFIRA di 




Komen
4 Komen

4 comments:

Noor Azlan said...

Banyaknya pilihan baju... cantik-cantik tu... beli lah satu..

nadhie wueen said...

Cantik-cantik fashion nya. Memang berkenan je tengok ni

Mama Hakim said...

Banayk padanan warna baju yang menyerlah

Ibu Zaid said...

Wah bahaya laman web ni. Boleh menyebabkan kemarau dalau simpanan

Hehe

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign