14 June 2017

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY 10 x RM 100 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

ASSALAMUALAIKUM...

giveaway sgshop

Salam semua ..salam 19 Ramadan.. masih lagi mood berpuasa ya.. giveaway ini pun berjalan masa tengah puasa.. selesai sudah ya pemilihan untuk 10 orang yang akan menerima RM 100 shopping credit.. seramai 36 orang blogger yang dah join..

terima kasih tauu sudi join GA kita... agak sukar wani nak pilih pemenang..hii.. wani pilih senarai pemenang ni berdasarkan banyak kriteria  la jugak..kesemua blog sudah wani terjah..

tanpa membuang masa .. ini adalah senarai nama pemenang yang berjaya menang giveaway ini. harap yang lain tak ada lah berputus asa ya.. banyak lagi giveaway lain yang boleh join hii

terima kasih juga kepada Sgshop Malaysia atas kolaborasi ini.. semoga dapat bekerjasama di lain kali

tahniah buat kesemua pemenang, nanti bagi tahu username kalian semua cepat-cepat.. korang mesti tak sabar nak shopping kan .boleh hantar mesej ke facebook fanpage wani ya  di https://www.facebook.com/wanisukarno ..


SENARAI PEMENANG GIVEAWAY 10 x RM 100 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO 

1.  http://www.maisarahsidi.com/2017/05/sgshop-malaysia-giveaway-rm1000-shopping-credit-wani-sukarno.html

2. http://yuyinazman.blogspot.my/2017/06/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

3. http://www.leaazleeya.com/2017/05/sgshop-malaysia-giveaway-rm1000.html

4. https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

5. http://www.yatizul.com/2017/06/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

6. http://messarah.blogspot.my/2017/06/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

7. http://www.jun-zie.com/2017/06/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

8. http://amira14197.blogspot.my/2017/06/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

9. http://www.unnianje.com/2017/06/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000-shopping-credit-by-wani-sukarno.html

10. http://www.helloaiman.com/2017/06/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html?m=1

JANGAN LUPA BAGI USERNAME ANDA DAN HANTAR KE KOTAK MESEJ FANPAGE BLOG WANI SUKARNO SECEPAT MUNGKIN :)

Komen
16 Komen

16 comments:

Lea Azleeya said...

Alhamdulillah.. akhirnye ada jugak rezeki utk menang giveaway sgshop ni.. thankz wanie.. tahniah juga pd semua pemenang..

Shafyqah Azry said...

tahniah semua

Shikin Razali said...

Tahniah kepada semua pemenang.. =)

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah pada yang menang..

Kak Yong said...

tahniah

Aiman said...

alhamdulillah terima kasih kak :) *saya dah message akak

helloaiman

Intan Saffyna said...

Tahniah semua pemenang :) Alhamdulillah :)

Along Misuari said...

Tahniah buat semua pemenang..
Shopping sakan la nak raya nie..

Ikhlas dari
AlongMisuari.com

zai zamree said...

tahniah pd semua pemenang

amira syukrina said...

assalamualaikum kak wani, syuk dah dm di fanpage kak wani.

username sgshop - syukrina

Sarah lalala said...

alhamdulillah ada rezeki juga akhirnya terima kasih kak wani :*

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah pada yang menang..

Warisan Petani said...

Tahniah Wani.
Tahniah juga kepada 10 blogger yang terplih

Busyra Bt Takiyudin said...

tahniah pada smua pemenang... :)

Cahaya Hayati said...

alhamdulillah dan tahniah semua

aRzMoHa said...

tahniah kepada pemenang dan juga penganjur

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign