18 May 2017

NURRAYSA || AIDILFITRI SALE 15 MEI - 30 JUN 2017

ASSALAMUALAIKUM...

promosi nurraysa

salam semua

sebelum wani sibuk,, adeh sibuk ke.. ada beberapa kenalan blogger baru datang menyinggah sini, nanti senang- senang wani singgah ya.. buat masa sekarang, wani nak bagi tahu Nurraysa tengah ada promosi AIDILFITRI SALE.. bermula 15 hb lepas  sehingga 30 Jun bulan depan ..lama tu ya.. sempat la korang nak cecantik dengan Nurraysa hiii

nak raya kenss... of course lah semua nak cantik.. bodek sungguh wani ni kan.. :D..Nurraysa dalam GOOGLE TREND sangat tinggi.. wani pun terkejut hiii...Ini yang wani belajar dari SIFUFBADS.  sebab tu lah wani buat satu entri kat blog pulak.. mana lah tahu tercari -cari terjumpa dalam BLOG WANI SUKARNO ..naik lah trafik blog wani ..hiii. macam -macam benda tahu sejak terjebak dengan bisnes online ni..

oklah wani pun tak nak cakap panjang, korang boleh tengok scroll gambar di bawah apa yang HOT, time promosi memang tak menang tangan.. sekiranya korang berminat boleh lah ya wassap wani di 0129823590

kita merisik- risik dulu lepas tu baru kita pinang eh ya... macam- macam ada from head to toe.. ada belaka.. :D.. jangan malu tawww nak tanya.. nak tanya pun tak kisah .korang pun nak tahu jugak  kens nurraysa tu macam tu macam ni kan.. okayy .. sehingga bertemu di entry lain hari ..:)

PROMOSI NURRAYSA














Komen
3 Komen

3 comments:

aRzMoHa said...

raya memang banyak promosi kena rebut segera

Warisan Petani said...

Banyak potongan harga promosi tu.
Jangan lepaskan peluang.

Busyra Bt Takiyudin said...

wahhh. ada promosiiii. best nii

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Labels

Ceritaku (243) Cake Recipes (51) Giveaway (41) advertorial (37) NOXXA PRESSURE COOKER (26) Contest (25) Sudut Agama (25) Chiffon Cake (24) Masakan Ikan (23) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (15) Masakan Sayur (13) My Blog (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (11) Segmen (11) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Masakan Seafood (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Cooking & Baking Tips (7) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Greetings (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Sup (5) TIPS KESIHATAN (5) Agar-agar Resepi (4) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Informasi (4) Muffins (4) Resepi Kuih Bingka (4) Salad Resepi (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Mee (3) Sambal Resepi (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Media (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign