17 May 2017

HAPPY BIRTHDAY MAK || SETIAP HARI, HARI IBU || HAPPY TEACHERS' DAY

ASSALAMUALAIKUM...

HARI IBU

salam semua

rasa macam lama sangat blog tak berupdate. bila tanda- tanda lemau dah datang tu risau juga..blog ni selalu bukak, belek -belek pergi sana pergi sini tapi update pun tak jugak..hiiii. ni nak puasa akan datang ni tak tahulah kot kurang sikit blogging... gambar banyak tapi macam dah blur nak update mana satu hii ..

kebetulan yang trending sekarang bulan ini ada HARI IBU, HARI GURU kan.. jadi kita bercakap pasal moment yang paling indah buat insan yang bergelar ibu dan guru..sebenarnya bulan Mei ni birthday bonda wani jugak.. tanggal 13 hari bulan lepas, hari jadi bonda wani,biasanya kek memang sinonim dengan birthday ni kan. tapi bonda wani ni kalau cakap pasal kek dia memang tak minat, wani yang rajin buat kek ni pun dia tak makan.. jadi memang kek tak dakkkk :D

oklah tak tahu mana satu nak ambil gambar, ambil lah gambar ni .. wani macam dah blur nak update blog ni huu...gambar candid je lahh bonda pergi pasar haa .. kalau orang lain cakap wish hari ibu, bagi wani setiap hari adalah hari ibu lah.. alhamdulillah, bonda masih sihat, maklumlah walaupun selalu pergi ke hospital untuk check-up  sebagai anak ni kekadang ada jugak buat salah,, ingat wani tak ada buat salah ke hiii.. tak lari tu kesalahan manusia.. terasa macam ada kesilapan. minta maaf lahh cepat- cepat.. terutamanya dekat mak dan abah kita



HARI IBU

pagi tu kan ..wani pergi peluk bonda wani dan cakap ,, selamat hari jadi,, mok... kita panggil mok dialek Kelate.. sebak mok kita nak nangis ...wani pun tahan air mata ni .. nak keluar kalau tak ..memang banjir 2 beranak.. :D. begitulah mak kita. cakap pasal mak bapak ni sensitif sungguh ..

dedicate to all moms, thank you for everything that you have been done to us..you have raised and nurtured us  yet you are so precious,,I love you mom to the moon and back .. not only mom to my abah as well. asyik cakap mak ,,abah tertinggal, BOTH OF you,like a diamond for me.. they are my pillar of strength

tak lupa juga HAPPY TEACHER'S DAY TO ALL GURUS..


Komen
4 Komen

4 comments:

Warisan Petani said...

Wkmslam.
Untunglah Wani masih ada ibu dan ayah
Semoga mereka sentiasa sihat dan bahagia.

aRzMoHa said...

kena hargai ibubapa dan guru kita...mereka insan yang begitu penting dalam hidup kita

Busyra Bt Takiyudin said...

mak sntiasa dihatiii.. <3

Shahida Dzulkafli said...

Waalaikumusalam..
Alhamdulillah.. Hargai semasa ada..
Kenangan akan terpahat dihati bila dah tiada..

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign