Lazada Malaysia

20 March 2017

NURRAYSA || PROMOSI MAC DARI 18 - 31 MAC

ASSALAMUALAIKUM...

                           produk nurraysa

Salam semua

Bertemu di entri kali ini, Dah musim cuti sekolah dah... happy holiday everyone.. jemputan makan nasi minyak dah mula sana sini.. tahniah buat pasangan yang dah berjaya bina masjid.semoga ikatan perkahwinan yang dibina sampai ke jannah.. bersweet sweet lah korang atas pelamin ya.. macam - macam posing dah :D.ingat tujuan nak kahwin tu,, jangan lupa..

Wani pun tak nak cakap panjang, cuma nak bagi tahu dari semasa ke semasa, wani akan bagi tahu kat sini tentang promosi yang sentiasa dijalankan oleh pihak HQ .. 

Kali ini, ada PROMOSI MAC dari 18  hingga 31 MAC. ada 3 item yang tengah promosi, Ketiga -tiga produk ini antara item yang tengah HOT.. dah murah dah tu kalau nak banding nak beli satu satu.., kali ini dengan set kombo make up remover dan bedak dd moist cake dah RM 65.90 kalau smenanjung lah.. 

                     produk nurraysa

Collagen powder ni pun antara produk hot jugak, 

Apa lagi korang ya, kalau nak merisik pasal produk ni jangan segan silu nak wassap wani di 0129823590.. mana tahu ,merisik risik kot jatuh hati kan :D

di antara kelebihan -kelebihan yang ada untuk setiap item






Komen
3 Komen

3 comments:

Warisan Petani said...

Wah boleh awet muda ni.

Unni Anje said...

wahhh promosi lagi... unni ramai kawan agnet produk ni

Mas_FVOME said...

murahnya woah

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Labels

Ceritaku (240) Cake Recipes (51) Giveaway (41) advertorial (35) NOXXA PRESSURE COOKER (26) Contest (25) Sudut Agama (25) Chiffon Cake (24) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (15) Masakan Sayur (13) My Blog (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (11) Segmen (11) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Cooking & Baking Tips (7) Masakan Pasta (7) Masakan Seafood (7) Bubur / Desserts (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Greetings (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Sup (5) TIPS KESIHATAN (5) Agar-agar Resepi (4) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Informasi (4) Muffins (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Mee (3) Salad Resepi (3) Sambal Resepi (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign