21 February 2017

GIVEAWAY SAMPLE COLLAGEN SOAP NURRAYSA BEAUTY

ASSALAMUALAIKUM...

nurraysa

SILA KLIK SINI

nyaris terlupa pasal giveaway ni.. jadi wani kena up kan entri  ini sekali lagi.. nak ingatkan kalian semua .. cepat tauu siapa - siapa nak join ..dalam beberapa hari lagi giveaway ni nak tutup dah.. rasanya dah faham lah kalau wani cakap beberapa hari lagi tu hiii..malas dah nak tunggu lama..  wani nak tunjuk surprise apa yang wani nak bagi sekali dengan collagen soap ni.. barang tak sampai kat tangan lagi.. agaknya kalian tak terkejut lah...

jadi, kalau kalian nak tahu apa surprisenya .. kena lah join giveaway ni.. sesiapa yang bertuah dapat lah kan mana tahu rezeki ... klik kat link atas untuk ke entri giveaway

di bawah adalah antara blogger yang telah join.. terima kasih sebab sudi join..

TARIKH TUTUP PENYERTAAN BILA -BILA MASA.. AKAN DIUMUMKAN.
CEPAT-CEPAT JANGAN TERLAMBAT

UPDATE

1. http://presntisgift.blogspot.my/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

2. http://nadhiewueen.blogspot.my/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

3. http://nam-comel.blogspot.com/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa,html

4. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

5. http://purplestarz89.blogspot.my/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

6. http://starlavenderluna.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

7. http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

8. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

9. http://hootiecyum.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

10. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

11. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

12. http://www.huhahuhajerr.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

13. http://radenotion.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

14. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Komen
5 Komen

5 comments:

nadhie wueen said...

Waahh excitednya nak tahu siapa yang dapat ^^

Noor Azlan said...

Wah buat GA ya, saya belum dapat join, tunggu Adsense lulus dulu... hehe... InsyaAllah lain kali ya, sorry...

Wani Sukarno said...

HII sabar nad ..sabar

Wani Sukarno said...

haa nak tunggu adsense lulus dulu .. kalau ada giveaway lagi ..

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. All the best..

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign