01 December 2016

SET MAKEUP :GLOWING DD MOIST CAKE, PEARL MAGIC LIPSTICK, FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER

ASSALAMUALAIKUM.....


permulaan 1 Disember.. wani masih lagi nak sambung entri dengan produk-produk dari Nurraysa beauty ni. harap tak jemu la ya hiii... promosi hebat masih berlangsung lagi ya.. nak buat macam mana kena bagi details..hari ini pun founder nurraysa beauty Puan Noraini masuk tv lagi di ALhijrah.. segmen apa tak ingat dah..sebab tak tengok.. tapi sudah tentu mengenai produk nurraysa beauty yang tengah hot sekarang di pasaran.. hari ini wani nak bagi tahu details kelebihan setiap produk untuk pearl magic lipstick, glowing DD moist cake dan flawless mineral loose powder.. yang penting MESRA SOLAT.. dengar sekali lagi MESRA SOLAT.. ok jom kita tengok apa kelebihan ketiga-tiga produk ini. ingin tahu lanjut, boleh whatsaap nombor di bawah.

♡♡♡YEAR END SALE♡♡♡

KELEBIHAN NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN PLUS

✔ Tidak menghitamkan bibir 
✔ Tanpa plumbum 
✔ Mesra solat
✔ Melembabkan bibir terutamanya untuk bibir kering dan mengelupas
✔ Mengandungi vitamin E serta bahan treatment yang berkualiti
✔ Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat

🌸 KELEBIHAN NURRAYSA GLOWING DD 
MOIST CAKE 🌸

🌷Menjadikan kulit gebu seawal 5 saat
🌷Melembabkan kulit
🌷Menutup cela
🌷Menutup tanda-tanda penuaan
🌷Mesra wudhuk
🌷Tanpa Silicon
🌷Mengandungi SPF 50++
🌷Kelihatan natural, tidak berminyak (water based) dan ringan
🌷Tahan lebih kurang 2 bulan
🌷Free sponge, berat hanya 12gm, berbentuk bulat, dan dilengkapi cermin

Biasa kita dengar BB cream je kan tapi bedak Nurraysa ni jenis DD cream tau. 3 in 1 😱😱
Ape yang 3 in 1 tuh ? 
Ha... Ni dia.. Gabungan dari:
💋Foundation
💋Concealer
💋Powder

Kod Tone Glowing DD Moist Cake Nurraysa

💛Light - kulit cerah / cerah putih kuning 
💖Medium - kulit sederhana cerah / cerah pink
💙Dark - kulit sederhana gelap / hitam manis / sawo matang

KELEBIHAN FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER

Loose powder ni berfungsi untuk nampakkan efek flawless lepas kita apply foundation atau #GlowingDDMoistCake

Selain tu, untuk mereka yang tak suka nampak muka berminyak atau shiny, patut pakai #FlawlessMineralLoosePowder untuk matte finish.

Apa yang best, loose powder keluaran Nurraysa ini mengandungi mineral dan menggunakan teknologi nano. Makeup yang berasaskan mineral ni akan meninggalkan kesan flawless pada kulit wajah dan buat muka kita berseri-seri.

Gabungan ketiga item dari produk Nurraysa ni dah boleh glowingkan wajah

Sekali cuba terus jatuh cinta
#nurraysabeauty
#produkmesrawuduk

Jom wassap >>> 0129823590
Komen
1 Komen

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign