23 November 2016

PENING BUKA BLOG HARI INI

ASSALAMUALAIKUM....


Perasan blogspot berwajah  baru.. ni buka ikut tab nampak terus macam ni.. tak nampak dah macam dulu setiap post dari blogger.. ke manakah menghilang????? Takkan macam tu pulak, dah klik macam - macam tak keluar jugak.. err ke kita sorang macam ni.. 



Komen
12 Komen

12 comments:

Unni Anje said...

Da update Wani... Tu kat bawa reading list.. Hihiji.. Ini lagi memudhkn

Mrs. A said...

Mrs. A pun sama.
Google dah up-date katanya

Shikin Razali said...

Adalah kak Wani..Akak nampak tak tab reading list kat bawah setting tue.. klik situ dan akak akan nampak post blogger kat situ.. =)

Mazni Azmi said...

Betul nampak senang dan ringkas. Mula mula macam leceh sebab belum biasa lagi. Best ni

lokman amirul said...

nampak lain...tpi lebih kemas struktur!

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe. sy pun trkejut jgk td. style dashboard baru ni! ada wani dekat reading list. tp td pun sy trcari2.

Reen Johari said...

Wah. Aa lah dah tukar baru. Pagi tadi Reen buka masih sama.. Tak tahu pukul brapa dah mula berubah wajah.

Scdha Sein (SS) said...

Yang baru lebih manage... he he he...

Warisan Petani said...

Ha aa perasan jugak.
Tab kat reading list tu, keluarlah.

Siqah Hussin said...

Hehe. Wani sama macam siqah. Gelabah mana pergi semua blog yang follow. Rupanya kat reading list. Aigoo. Sabar jela. Kena klik satu2 pasni wani :)

atiehilmi dot com said...

tapi dah cantik.. lagi kemas.. hee~ makin rajin la blogger update blog..

Ahmad Hasif said...

ada tu dkt reading list...
kena klik ler..
takpun nk senang lg blogwalking guna google+ jer.. di hp pun boleh.. :)

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign