01 November 2016

PEMENANG UNTUK SEGMEN BLOGLIST BY BLOG WANI SUKARNO

ASSALAMUALAIKUM...

akhirnya tahniah buat semua pemenang ya ,memandangkan wani nak pilih secara jujur dan adil ..wani guna random org.. tak pening kepala sikit hiiii.. yang tak menang usah berputus asa.. terima kasih semua sebab join, walaupun tak pernah nak target banyak pun..  sebab bila buat macam ni .. kalian semua pun boleh pergi blogwalking  kan.. kenal-kenal sesama blogger .. kalau tak buat segmen macam ni rasanya tak berblogwalking la jawabnya ..

senarai blogger yang ambil bahagian boleh tengok di SINI.fuhh dah settle.. ya Allah hai segmen bloglist je pun.. haa dah macam termengah- mengah,, tak apalah ambil pengalaman.. rajin-rajin tau update blog ..bloglist box pun dah ada dah dalam blog..

wani hanya pilih 5 pemenang dan telah dimasukkan dalam my bloglist. pemenang yang dimaksudkan adalah

http://www.leaazleeya.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

http://www.huhahuhajerr.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html
 http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

https://www.reenri.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

http://blognaqitaa.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

Komen
12 Komen

12 comments:

Reen Johari said...

Alhandulillah.. Hihi rezeki. Terima kasih Wani kerena telah menganjurkan segmen blog list. :)

Shikin Razali said...

Tahniah kepada semua pemenang... =)

Budak Buzy said...

wow..thniah kpada yg menang

Unni Anje said...

tahniah semua.. wow reen dpt..

ayunie ramli said...

Thniahhhhh :) reen menang !

Atie Yusof said...

Tahniah semua pada yg menang..terus kan BW... :)

Fhatin Amelia said...

Tahniah yang terpilih :D

Zafirah Nazri said...

Wahhh. Tahniah pemenang

Husna Rahman said...

congrats winner! rezeki..

Lea Azleeya said...

Yeyyyy lea menang...

Thankz Wanie.. Muaxxxxx..!!

Tahniah pada yg menang...

Ahmad Hasif said...

tahniah buat pemenang.. alahai terlepas la nk joinnye tu.. baru je dapat berblogwalking diblog2 rakan2..

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah buat semua yang tersenarai..

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign