23 November 2016

NESCAFE WHITE COFFEE PANDAN : BOX OF JOY LAZADA / ONLINE REVOLUTION 2016

ASSALAMUALAIKUM...


sambung untuk review dari LAZADA.. dah pegang amanah dari LAZADA. kena buat lah sebaik mungkin.. barang dah bagi  free...

ok kali ini wani nak buat review untuk produk Nescafe ,,terima kasih Nescafe..jenama Nescafe ni dah lama dah ni..dulu wani bukan peminat Nescafe sangat.. kalau beli pun yang dah siap bungkus tu, senang terasa nak minum tuang satu bungkusan tu, tuang air panas dah settle ..terus minum kan.. kali ini Nescafe ada perisa terbaru iaitu NESCAFE WHITE COFFEE PANDAN. sekali packaging siap terus dalam tin cantik macam ni.

macam mana agaknya nescafe perisa pandan hii.. tak pernah terbayang dalam fikiran.. tapi rupanya sedap. bonda wani dah minum siap 2 bungkusan,, wani tak cuba lagi masa tu... lepas tu baru terasa nak cuba.. sedap rupanya.. bau pandan tu ada masa kita kacau air panas-panas sambil dekatkan hidung di gelas hiii nak ambil aroma la konon..



itu dia dah siap kacau dalam gelas ,, foamy siap kat atas tu dah  macam latte pulak.. cepat dapatkan hanya di LAZADA untuk potongan harga yang berbaloi. klik SINI.. untuk maklumat lanjut..

jualan besar-besaran dari LAZADA ONLINE REVOLUTION 2016 masih lagi berlangsung... boleh ke SINI..atau klik banner di bawah



If you would like to participate in reviews like this in the future, please contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family!

Komen
7 Komen

7 comments:

Unni Anje said...

lawany tempat tu :( nak jgk

AinAthirah Anuar said...

Pandan flavor? *dropjaw

Busyra Bt Takiyudin said...

nmpak sedap tu. busyra belum try lg. hehe

Reen Johari said...

Wah.. Wani tukar template ya. Responsive dah :)

Warisan Petani said...

Belum pernah cuba try rasa lagi.
Tentu sedap agaknya.

Shahida Dzulkafli said...

Tak rasa lagi Nescafe pandan nie.. Nanti nak cubalah..

ayunie ramli said...

bestnya ! lazada ni hareeem btoi tk hntr kat mek box --'

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign