23 November 2016

MAMYPOKO GENTLE BABY WIPES : BOX OF JOY LAZADA / ONLINE REVOLUTION 2016

ASSALAMUALAIKUM...


wani setiap kali online ..pergi godek- godek jugak lah tengok kat LAZADA tu. cuci mata sahaja.. hiii.. aih rambang mata wehh.. tak boleh lama-lama kat situ.. takut terkena godaan yang dahsyat.. :D..jualan LAZADA masih lagi berlangsung ya.. yang mana nak membeli - belah online tu, LAZADA adalah pilihan yang terbaik buat masa sekarang.. klik LAZADA ONLINE REVOLUTION 2016  terus ke website LAZADA


terlajak cakap pasal LAZADA, masih ada lagi nak buat review, MAMYPOKO GENTLE BABY WIPES.. dengan setiap pembelian produk mamy poko, anda akan dapat mamypoko gentle baby wipes ini, bukan sahaja baby nak pakai.. mak - mak pun nak pakai jugak ni.. betul tak mak - mak.. hiii. anda boleh dapatkan di SINI bagi setiap pembelian barangan mamypoko..

Klik banner di bawah untuk menikmati diskaun yang hebat untuk pelanggan baru.. guna kod macam kat bawah tu. Banyak lagi nak bercakap pasal barang lazada ni.. hari ini kurang sihat. Kurang sihat pun gigih jugak buka blog.. 




If you would like to participate in reviews like this in the future, please contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family!

Komen
5 Komen

5 comments:

Unni Anje said...

mamy poko memang pilihan ibubapa skg

anajingga said...

mamy poko ni serba guna kan wani :)

Warisan Petani said...

Pakcik X pandailah nak soping2 online ni Mek.

Reen Johari said...

Reen ni kalau dah mula shoppong online.. Risau susah nak jinakkan balik nafsu shopping. Habis.. Habis saving. Heh :D

ayunie ramli said...

boleh pulak si lazada sistem down hari ni --' nk beli huggies tu haa

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign