24 November 2016

MAGGI / NESTLE JUST MILK / MILO : BOX OF JOY LAZADA / ONLINE REVOLUTION 2016

ASSALAMUALAIKUM...


MAGGI OATMEE

Sambung lagi.. ini kali pertama wani cuba OATMEE keluaran MAGGI perisa kari..tapi kalau ikut arahan tu mi goreng.. i have improvised this maggi oat mee became oatmee soup hii.. i like one bowl with some gravy.. add - in other ingredients like prawns or egg to suit your palate.. ok la tu sedap ..tak semestinya kena buat mee goreng.. lagipun kenyang sebab bersup sikit..full not only happy tummy but healthy too.. sepeket dalam RM 6.99.. buat masa sekarang out of stock.. memang laku ... sesiapa nak cuba boleh lah klik SINI. TERIMA KASIH MAGGI. wah !! ini maggi yang dah siap masak :)))


NESTLE JUST MILK FULLCREAM MILK

emm banyak-banyak susu full cream milk lagi sedap... sesiapa nak boleh klik SINI untuk 2 x Nestle full cream milk 1L.. sudah diketahui minum susu ni banyak kebaikannya.. TERIMA KASIH NESTLE


MILO PROMOTION BUNDLE 

dengan setiap pembelian MILO, anda akan mendapat percuma OLA BOLA beg.. boleh klik SINI..beg ola bola ni besar jugak.. boleh bawa balik kampung ..TERIMA KASIH MILO

anda boleh menggunakan kod seperti di bawah hanya untuk pelanggan baru sahaja. sah  sehingga 17 Disember.. jangan lupa ya .. masukkan kod tu..


If you would like to participate in reviews like this in the future, please contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family!
Komen
4 Komen

4 comments:

Mazni Azmi said...

Maznee pun tak merasa lagi oatmee tu. Mana nak cari ya? Student mesti banyak makan ni

Wani Sukarno said...

@Mazni Azmi kot ada kat pasar raya,, hii kalo nak belidgn lazada pon x salah.. lagipun maggi macam ni x boleh nak makan selalu nasib baik lazada bagi sepeket ..

Ahmad Hasif said...

belum nampak lagi kelibat oatmee ni disini.. tah bila la nak masuk pasaran disini.. hoho..

Unni Anje said...

tak jumpa2 lagi oat manggie ni :(

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign