25 November 2016

Logitech X100 Bluetooth Mobile Wireless Speaker : BOX OF JOY LAZADA / ONLINE REVOLUTION 2016

ASSALAMUALAIKUM...


yang paling ditunggu- ditunggu .. yes gadget !!!.. siapalah tak suka gadget macam ni.. even blogger pun memang amat perlukan wireless speaker macam ni .. hiii.. banyak kegunaan wireless speaker sekarang nak buat business meeting, free call guna wireless speaker biar lagi suara tu loud and clear.. tak tahu nak describe apa dah ni.. wani dah pun test- test dengar lagu dekat laptop dan phone dah la asyik dengar lagu Humood al- Khuder .kun anta, kun anta memanjang haa.. sebab bass lagu ni sedap..memang kuat bass pun ok ..wani suka sangat.. :)))

lagipun siapa yang tak kenal dengan jenama Logitech.. rasanya bukan untuk 1 rumah 1 wireless speaker .. setiap seorang pun kena ada..  nak bawa ke mana-mana pun mudah.. nak sangkut pun mudah.. sebab ada tali kan.. cepat grab !!!!.. .klik SINI untuk maklumat lanjut.. wani sertakan lagi spesifikasi wireless speaker ini seperti di bawah.. terima kasih Logitech , terima kasih LAZADA














If you would like to participate in reviews like this in the future, please contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family!

klik banner 


Lazada Malaysia
Komen
5 Komen

5 comments:

Mazniza Mustapa said...

😃 wah. Bestnya ada wireless speaker. Mesti sedap bunyi dari speaker logitech ya sis wani 😍 layan lagu kun anta tu

Unni Anje said...

xda kaler pink ke :(

Adam said...

Great article. Smart truths and good insights.

Fatin Days said...

This is great! Nak beli jugak satu ni

http://www.fatindays.com

Mas said...

menariknya wireless x pyh la terseret2 speaker ngn wayar die dh

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign