27 November 2016

KENALI PRODUK MESRA WUDUK DAN MESRA SOLAT NURRAYSA BEAUTY

ASSALAMUALAIKUM......

  Dari semasa ke semasa blog ini nak beriklan sekejap.. Nak sambung lagi keterangan mengenai produk NURRAYSA BEAUTY yang semakin lama semakin dikenali ramai

 ๐Ÿ’ซNurraysa skincare trial set 4 in 1. Dalam set trial ni ada 4 produk ๐Ÿ’ซ   

 1. NURRAYSA COLLAGEN SOAP 30g  

 Membersih dan mencerahkan kulit wajah 
 Menganjalkan kulit muka 
 Mengurangkan jerawat & parut 
 Menjadikan tona kulit lebih sekata 
 Melembapkan kulit wajah 
 Membersihkan pori pori 
 Menanggalkan sisa make up   

 "Collagen soap ni sgt wangi..kulit muka rasa lembut, lembab dan tegang je lepas cuci muka..muka pun semakin cerah dan berseri..jerawat semakin mengecut....."   

 Ramuan : Glycerine, Pure Marine Collagen, Minyak Zaitun Extra Virgin, Susu Kambing dan Herba.   

 2. TREATMENT SERUM 15ml   

 Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit lebih berseri dan mulus.   
 "Serum pun best..sapu kat jerawat, jerawat cepat kecut..tak melekit, cepat serap..kulit jadi tegang dan halus mulusss..."   

 Cara penggunaan: Picit dan sapukan ke seleruh permukaan wajah dgn gerakan memutar dan keluar.    

Kandungan: RO water, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Epilobium Augustifolium Flower, Matricaria Chamomilla, Hamamelis, Allantoin, Methylisothizolinone carbopor.   

 3. MIRACLE WHITENING SPRAY 30ml   

 Memutih, mencerah, menegang, menutup liang liang roma, mengurangkan garis garis halus dan kedutan dari wajah.   

 "Just spray je kat muka sebelum tido..dah tak payah nak pakai krim malam bagai..mudah dan cepat..!!"   

 Cara Penggunaan: Selepas menyapu serum, semburkan ia ke wajah dan ratakan ke seluruh wajah.   

Ramuan: Distilled water, Bifidobacterium Bifidium, Methylisothiazolinone Phenoxyethanol, Mentha Piperita, Butylene Glycol, Fragrance, Sacharide Isomerate, Hyaluronic acid, Malus Domestica   

 4. UV CREAM   Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.   

 "UV cream mmg best gilerr..tak pernah jumpa lagi krim yg sgt lain daripada biasa ni..tekstur krim sgt ringan dan lembut..tak berminyak langsung..tak melekit langsung..!! Dah pakai krim tak pakai bedak pun takpe..."   

 Cara penggunaan: Selepas menyapu serum, sapu uv cream ke seluruh wajah.   

 Kandungan: SF1632, SF1642, Silsoft 034, TiO2-as-61d, Yellow rs 112d, Red afs 112d, Mica, Td 50ab, ss4267, sf1202, transparmer   

 KELEBIHAN SET 4 IN 1 NURRAYSA BEAUTY   

 ❤Merawat jerawat dan jeragat 
 ❤Merawat kulit berminyak 
 ❤Memudarkan parut 
 ❤Mengecilkan liang pori pada wajah 
 ❤Mencerahkan kulit wajah 
 ❤Membuang sel-sel kulit mati 
 ❤Melembapkan kulit muka yang kering 
 ❤Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam 
 ❤Mengurangkan whitehead & blackhead 
 ❤Menganjalkan dan menegangkan kulit 
 ❤Merawat bekas jerawat berlubang 
 ❤Merawat wajah yang rosak akibat tersalah penggunaan skincare    

 Langkah penggunaan:   

 Siang   Nurraysa Collagen Soap --> Treatment Serum --> UV Cream   

 Malam   Nurraysa Collagen Soap --> Treatment Serum --> Miracle whitening Spray   

Kini ada Year End Sale untuk Trial Set Nurraysa   Jangan terlepas peluang ini. boleh hubungi nombor whatsaapp seperti di bawah atau klik di banner di sidebar sebelah kanan untuk produk nurraysa beauty yang buat masa sekarang tengah promosi hebat... harga terlajak murah sempena promosi ini.    

 ๐Ÿ“ฑ 0129823590 
 ๐Ÿ“ฑ 0129823590 
 ๐Ÿ“ฑ 0129823590
 ๐Ÿ“ฑ 0129823590
          




Komen
8 Komen

8 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

skrng ni susah nak cri produk yg mesra wuduk. bila dh jumpa yg ni berminat pulak. :)

Mazni Azmi said...

Dah ade alternatif produk mesra solat. Elok pakai ni je. Dah tak was was ๐Ÿ˜‰

Mazniza Mustapa said...

Bagus produk nuraysa ni. Elok pakai sebab mudah bawa solat

Wani Sukarno said...

Aah betul tu busyra... susah kalo nak cari betul2 mesra solat.. kalo dulu x ambil kisah sekarang dah macam teringat2 pulak produk yg pernah pakai sebelum ni boleh bawa solat ke tak huuu

Wani Sukarno said...

Betol tu mazni.... :))))

Warisan Petani said...

Wkmsalam.
Singgah aje.

Fatin Days said...

Wah sale besar-besaran ni! Rugi kalau terlepas peluang

http://www.fatindays.com

Mas said...

gempaknya promosi tuh

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign