16 November 2016

BOX OF JOY FROM LAZADA MALAYSIA, FIND JOY IN EVERY PARCEL WITH ONLINEREVOLUTION 2016

ASSALAMUALAIKUM...


*BOX OF JOY FROM LAZADA MALAYSIA, FIND JOY IN EVERY PARCEL WITH ONLINE REVOLUTION 2016*

Akhirnya sampai juga box of joy daripada LAZADA... bila terima emel daripada pihak Lazada untuk semak tracking number, wani dah teruja dah hii.. kalau bab barang teruja sangat dah macam surprise kat kita kan.. tengoklah macam gambar kat atas tu ..wow !!! banyaknya, satu -satu bawa keluar setiap item dari plastik GDEX.. besar sangat bungkusan..wani rasa ada tertinggal satu barang.. hiii.. tak apalah, yang penting item lain ada... terima kasih LAZADA,, tak terucap rasanya

sekarang ini, jualan besar- besaran LAZADA masih lagi berlangsung bermula 11.11 dan akan berakhir pada 12.12 .. tarikh pun dah sama dengan bulan..pelbagai barangan dan jenama yang telah ditawarkan pada harga yang berpatutan untuk dibeli...


bungkusan GDEX,, besar sangat bungkusan ,, bila buka, bawa keluar dulu beg ola bola, ada sepeket maggi oatmee, dah lama dah tengok iklan dalam tv tapi tak pernah rasa nak beli.. tiba-tiba LAZADA nak bagi free.hii  dalam kesemua item ini merangkumi pelbagai barangan daripada gadget untuk mobile, sehinggalah ke makanan.. itu yang macam banyak sangat barang kat dalam.. yang kat dalam kotak tu tak buka lagi.. bagi snap gambar yang ini dulu, yang wani ambil keluar dari plastik GDEX..

Antara barang yang wani dapat adalah : 
1. Beg ola bola 
2. Manual chopper Tefal 
3. Nestle CERELAC nutripuffs serta 2 batang pen 
4. Maggi oatmee 
5. Nestle just milk
6. Mamypoko baby wipes
7. Nescafe white coffee ( rasa pandan ) 
8. Wireless speaker Logitech 
9. Sandisk ultra for Smartphones
10.RM 11 off voucher (nak sebut juga kat sini )




oklah nak buat review nanti next entry, sebab hari ini tengok gambar ini semua,, tak habis teruja tengok barang...nanti wani akan buat review satu -satu..


jangan lupa untuk minggu pertama ini, jualan LAZADA masih lagi berlangsung ..boleh ke lazada.com.my..atau klik banner di bawah..untuk mengetahui barangan yang dijual bagi kategori beauty fanatic.. potongan sehingga 90 %. Esok dah 17.. tak apalah asalkan tarikh tak tamat lagi ..

Lazada Malaysia
KLIK BANNER DI ATAS
Komen
6 Komen

6 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Yeah.. parcel of Joy is here..
Ohsem..

Siqah Hussin said...

Amboi wani. Ini baru betul joy! banyak barangnya haaa. :D

Jueliza Jamani said...

Yeaaa dah dapat... best kannn

Unni Anje said...

perhhh bestnya !! nak juga :(

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....ramai juga blogger yang terima box of joy ni....meriah isi kandungan dia...

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. Meriah betul Parcel of Joy tu kan Wani.. Aku

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign