27 November 2016

TEFAL MANUAL CHOPPER : BOX OF JOY LAZADA / ONLINE REVOLUTION 2016

ASSALAMUALAIKUM...


kat dapur kalau tak ada kitchen gadget yang membantu dan memudahkan kerja dapur memang payah kan.. dan kita memang amat memerlukan barangan seperti ini untuk memudahkan kerja- kerja memasak.. jimat masa, jimat elektrik sebab manual chopper kan, tak berselerak bahan yang nak dipotong..

wani teruja bila tengok dalam BOX OF JOY LAZADA ni .. nampak tefal manual chopper.. dah la wani ni suka bereksperimen kat dapur ..keterujaan bila nampak benda ni .. maklum la kan kalau kat dapur kitchen gadget tak habis -habis .. ada je benda baru buat masuk dapur hiii.. terima kasih TEFAL dan LAZADA.. ..barangan TEFAL ni pun salah satu jenama yang dikenali ramai dah..

sekiranya anda nak membeli manual chopper ini, boleh lah klik SINI ..hanya di hujung jari nak pilih mana yang berkenan..


If you would like to participate in reviews like this in the future, please contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family!



   
Komen
3 Komen

3 comments:

Mas said...

parking la..tunggu berumahtgga bru bleh beli.. >.<

nadhie wueen said...

looking good :)

Busyra Bt Takiyudin said...

mudah je kan kalau ada ni. hehe

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign