26 November 2016

KURUNG NAJWA DARI SWEET MUSLIMAH

ASSALAMUALAIKUM



klik banner untuk terus order kurung najwa

walaupun sekarang bukan musim perayaan .tapi sibuk jugak up entri pasal kurung najwa dari sweet muslimah ni hii .. nanti banyak pulak jemputan kahwin kan dah nak cuti sekolah dah.. takut masih ada yang tercari-cari baju yang sesuai nak pergi nanti.. manalah tahu kan.. berkenan di hati.. wani pun sekali tengok dah berkenan .. baju corak kosong dipadankan dengan floral pattern untuk kain tu memang sepadan..

kat bawah adalah saiz yang ada jangan risau saiz sampai 3XL pun ada.. kadang-kadang orang runsing takut tak ada siza plus plus kan.. najwa kurung memang dah direka untuk memenuhi ukuran saiz customer..ya lah kan.. bentuk tubuh ni ada kurus ada berisi..boleh lah pilih ikut saiz..


yang penting apa ciri -ciri istimewa yang ada pada kurung najwa ..jom baca kat bawah

 Material Premium Grade Lycra(Bukan yang murah)
Lembut dan Sejuk, Tak Perlu Gosok.
Lengan berbutang(Wudhu Friendly)
Leher berbutang.(Nursing Friendly)

Top Loose Cut.(Tidak nampak bentuk Punggung)
Skirt Loose Mermaid.(Kembang Payung)
Getah Skirt yg Mantap.(Tidak Akan bergulung/terpusing)
Top & Skirt satu set.

Sangat - sangat selesa dan sedap dipakai
 100% Jaminan kepuasan

Buat shopper online tunggu apa lagi boleh klik banner untuk terus order..



KLIK BANNER UNTUK ORDER KURUNG NAJWA
Komen
9 Komen

9 comments:

Unni Anje said...

lama bhasrat nk baju ni smpai skg x beli2.. x reti tgk kalau ize mcm ni

Kakzakie Purvit said...

Cantiklah..

Kakak suka cutting pada kain dia tu beralun nampak cantiklah Wani

ayunie ramli said...

Boleh try lepas branak :) ade satu koleksi ok dh

Reen Johari said...

Warna pink, biru dan unggu. Cantik

Busyra Bt Takiyudin said...

cantiknya wani!!

Atie Yusof said...

memang cantik2 lah kurung ni Wani.. berkenan.. boleh terjah web ni nti :)

Siqah Hussin said...

Cantik semua :)

Fatin Days said...

Cantiknya baju-baju ni. Banyak pilihan :D

http://www.fatindays.com

Mas said...

nice!

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign