05 November 2016

ALEXA RANKING #1

ASSALAMUALAIKUM...


terasa macam nak cek ranking kat alexa berapa.. sebab sebelum ni banyak kali la blogger -blogger lain dok tayang ranking masing- masing.....kita pun nak tayang jugak..  tapi bila tengok bounce rate kat alexa ni biar betul rendah..rendah pun tapi bunyi banyak lagi hii.... nak banding kat google analytics ..bounce rate blog wani tinggi sangat hii.. ye ke ni .. ..tak tahu mana satu yang betul.. bab ranking tu dalam tangga ke 4,120.. 

hujung minggu ni kebanyakan blog pun cuti rehat ,, tapi kita post la jugak entri hari ini. selamat malam semua ... 





Komen
9 Komen

9 comments:

Shikin Razali said...

Wahh, okey la tue di tangga yang ke 4000, sya yang ke 6000 huhuhu...

Warisan Petani said...

Wkmsalam.
Tahniah Mek.
Hebat tu.

Busyra Bt Takiyudin said...

wah.. bagus tu. tingktkan lg. blog busyra entah no brapa tah. hehe

Lea Azleeya said...

Huyyooo tahniah wanie.. Hebat gile.. Resepi byk mesti ramai yg singgah punye... hehe

Erni Hasmiza said...

Tahniah ...okay ler tu 4000

ayunie ramli said...

Mek tk penah check --' bgus jgk kan kalau check

Unni Anje said...

wow wani.. tbaik la!!! Tahniah

Siqah Hussin said...

Terbaiklah wani!! Tahniah! :)

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah Wani..

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign