22 October 2016

UPDATE SETAKAT INI UNTUK SEGMEN BLOGLIST BY BLOG WANI SUKARNO

ASSALAMUALAIKUM


tak sangka segmen bloglist pertama kali dibuat mendapat sambutan,, bagi wani setakat ini penyertaan amat memberangsangkan. terima kasih buat sahabat blogger yang lama ataupun yang baru kerana sudi join segmen yang tak seberapa dari wani..

ok kali ini, ini adalah senarai update terkini yang blogger semua dah join... berpinar mata wani nak muat naik kesemua URL kat sini hiii,, masih berbaki dalam 8 hari lagi.. cepat masih ada masa lagi.. kemain menyeru blogger semua .. yang mana masih menyorok tu dah -dah la menyorok ,,meh join segmen wani ni haaa.. boleh klik kat banner sidebar sebelah kanan blog.. dah terpampang kat situ dah...

buat segmen macam ini,, yang paling penting anda semua boleh menambah kenalan baru .. wani nak bagi peluang untuk anda semua blogwalking.. kesemua URL setakat ini dah ada ... pergi lah kalau ada kesempatan masa boleh terjah kat rumah .. eh bagi salam dulu ya :))))).. siapa ada termiss URL tu boleh bagi tahu ya 

1. http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

2. http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno-30.html

3. http://www.ceritaejoy.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno17.html

4. http://www.leaazleeya.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

5. http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

6. http://www.mialiana.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

7. https://belogs.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html?m=1

8.http://myafarisha.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

9. http://yangbaik.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

10. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html?m=1

11. http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

12. http://jombercontest.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

13. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

14. http://blognaqitaa.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

15. http://mija-blur.blogspot.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

16. http://www.huhahuhajerr.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

17. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

18. https://hyheejabs.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

19. https://www.reenri.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

20. http://budakbuzy.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

21. http://gadisgenits.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

22. http://misztrex.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

23. http://haslinyda-umairah.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

24. http://deariescouple.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

25. http://misztrex.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html




Komen
5 Komen

5 comments:

Nurul Syarfiqa said...

goodluck semoga yng join..

Fhatin Amelia said...

No 1 check in hehe

ayunie ramli said...

Alamak ! Mek tkde --' mek lupa letak dkat komen awk kot..

Wani Sukarno said...

@ayunie ramli x pe nanti akan diupdatekan ya mek

ayunie ramli said...

Okei :)

Ni yg mek punya
https://ajussix.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html?

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign