31 October 2016

TAMAT : SEGMEN BLOGLIST BY BLOG WANI SUKARNO

ASSALAMUALAIKUM...


Selamat pagi.. akhirnya SEGMEN BLOGLIST BY BLOG WANI SUKARNO secara rasminya telah ditutup..penyertaan telah dikumpul sebanyak 28 URL. terima kasih buat sahabat - sahabat blogger yang telah join .. sudi jugak join segmen yang tak seberapa ni.. mudah- mudahan persahabatan yang terjalin di alam maya  dapat dipanjangkan .. oklah bagi wani masa untuk wani berblogwalking ke setiap blog..  tanda untuk berterima kasih hii...

wani kumpul dulu semua baru wani nak blogwalking sekaligus.. ..minta maaf la kalau terasa tuan blog ini tak datang menyinggah kat blog sahabat semua...sepanjang segmen berlangsung ingat nak singgah jugak dalam berperingkat - peringkat.. sebab wani fikir nak kumpul dulu kesemua .. baru  kita pergi terjah hii.. kesemua blogger yang telah join adalah seperti di bawah.. boleh lah sahabat - sahabat lain nak berblogwalking,

Kalau ada yang termiss URL bagi tau ya.. ada satu link yang wani tak boleh buka.. iaitu no 7 .. dah banyak kali klik tak boleh jugak ...wani pun tak tahu sebab apa.. semalam dah separuh blogwalking.. ada masa nak berblogwalking hari ini..:)))))

1. http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

2. http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno-30.html

3. http://www.ceritaejoy.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno17.html

4. http://www.leaazleeya.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

5. http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

6. http://www.mialiana.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

7. https://belogs.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html?m=1

8.http://myafarisha.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

9. http://yangbaik.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

10. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html?m=1

11. http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

12. http://jombercontest.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

13. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

14. http://blognaqitaa.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

15. http://mija-blur.blogspot.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

16. http://www.huhahuhajerr.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

17. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

18. https://hyheejabs.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

19. https://www.reenri.com/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

20. http://budakbuzy.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

21. http://gadisgenits.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

22. http://misztrex.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

23. http://haslinyda-umairah.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

24. http://deariescouple.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

25. http://misztrex.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

26. https://ajussix.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html?

27. http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html

28. https://rws84.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-by-blog-wani-sukarno.html?m=1


Komen
8 Komen

8 comments:

Unni Anje said...

ALA.. TAK DPT PULAK SEGMEN NI... NNTI BUAT LAGI YERR WANI..HIHIHI..TAHNIAH SEMUA YANG TERLIST..

Lea Azleeya said...

#4 lapor diri.. hehehe

Zafirah Nazri said...

Selamat berblogwalking semuaa

Shikin Razali said...

Terima kasih.. Balas kunjungan ke sini.. =)

ayunie ramli said...

26 masuk baris !

anajingga said...

alaa maaf sangat wani, kak ana tak sempat nak join :)memang lately ni tak sempat sangat nak blogwalking , next trip kay ")

Warisan Petani said...

Tahniah Wani.
Tahniah semua yang terlibat.

Reen Johari said...

Boleh tumpang singgah blog walking juga dari link wani.. :)

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign