11 October 2016

SEGMEN OHH SEGMEN

ASSALAMUALAIKUM....


Salam semua, wani terasa macam nak buat segmen tapi takut tak ada orang nak join ,, berdebar - debar rasa sebab kalau lah jadi buat inilah kali pertama wani buat segmen,hiii.. tengok orang lain buat meriah kemain,, selalu join segmen blogger lain diri sendiri tak pernah buat 

Ada ke orang nak join nanti, takut - takut langsung tak ada patah hati sungguh ni haaa....pasal blog berwajah baru ni pun tak cerita lagi,  terus nak buat segmen ,nanti lain kali nak bercerita jugak ni, sekarang ni nak tengok ada ke orang sokong wani.. segmen simple jer..sempena blog wajah baru..hii ya Allah haih berdebar kemain tak pernah nak buat segmen :D...segmen tu bersoal lagi hiii 

Komen
7 Komen

7 comments:

ayunie ramli said...

Teruskan mek sokong !

Mia Liana said...

buat je wani..

Shikin Razali said...

Saya sokong awak untuk buat segmen, Insha Allah akan bertambah lagi sahabat blogger antara kita semua.. =)

Fhatin Amelia said...

tak sabar nak join ;D
https://mellyacrayola.blogspot.my/

Lea Azleeya said...

Buat aje wanie.. lea nak join.. hehe

Gee Lion said...

awak buat je, confirm ramai yg join tau.

Busyra Bt Takiyudin said...

pasti ada yang join. :)

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign