11 October 2016

SEGMEN OHH SEGMEN

ASSALAMUALAIKUM....


Salam semua, wani terasa macam nak buat segmen tapi takut tak ada orang nak join ,, berdebar - debar rasa sebab kalau lah jadi buat inilah kali pertama wani buat segmen,hiii.. tengok orang lain buat meriah kemain,, selalu join segmen blogger lain diri sendiri tak pernah buat 

Ada ke orang nak join nanti, takut - takut langsung tak ada patah hati sungguh ni haaa....pasal blog berwajah baru ni pun tak cerita lagi,  terus nak buat segmen ,nanti lain kali nak bercerita jugak ni, sekarang ni nak tengok ada ke orang sokong wani.. segmen simple jer..sempena blog wajah baru..hii ya Allah haih berdebar kemain tak pernah nak buat segmen :D...segmen tu bersoal lagi hiii 

Komen
7 Komen

7 comments:

ayunie ramli said...

Teruskan mek sokong !

Mia Liana said...

buat je wani..

Shikin Razali said...

Saya sokong awak untuk buat segmen, Insha Allah akan bertambah lagi sahabat blogger antara kita semua.. =)

Fhatin Amelia said...

tak sabar nak join ;D
https://mellyacrayola.blogspot.my/

Lea Azleeya said...

Buat aje wanie.. lea nak join.. hehe

Gee Lion said...

awak buat je, confirm ramai yg join tau.

Busyra Bt Takiyudin said...

pasti ada yang join. :)

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign