05 October 2016

MENANG SEGMEN NAK URL BLOG MIA LIANA

ASSALAMUALAIKUM...


Rezeki untuk bulan oktober,  kadang - kadang wani pun tak ingat dah hii, join terlalu banyak segmen yang mana satu tak ingat , ini pun untuk menyokong sahabat - sahabat blogger, cek komen ada blogger Mia Liana datang komen, katanya wani menang untuk segmen nak url, terkejut jugak ,, hari tu dah kecewa sebab tak dapat giveaway 3D serum tu kan hiii, alhamdulillah rezeki berpihak jugak nak duduk dalam bloglist blogger Mia. 

Terima kasih kerana sudi  pilih walaupun guna random. Org, yang tak terpilih tu jangan nangis guling - guling pulak. Ada la tu rezeki yang menyusul  ya.. mungkin agaknya rezeki sebab sekarang ni blog dah berwajah baru ..dan kebetulan baru rasmi hari ini.. itu akan diceritakan nanti lah... apa pun terima kasih dan tahniah juga untuk pemenang seorang lagi ...



Komen
5 Komen

5 comments:

ayunie ramli said...

Lain bebenor dh cara nk komen ;) naseb baik jumpa .. Thniah ye waniey :)

Wani Sukarno said...

@ayunie ramli

hii dah berwahaj baru ni lain sikit ,terima kasih :))

Rafydahouse said...

salam :)
jom join GA sy http://rafyydah.blogspot.my/2016/10/giveaway-by-rafyydah.html

Mas said...

thniahh sis!

Lea Azleeya said...

Tahniah waniee.. wahh blog bertukar wajah dahh.. cantik sgt...

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) advertorial (21) Sudut Agama (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign