05 October 2016

MENANG SEGMEN NAK URL BLOG MIA LIANA

ASSALAMUALAIKUM...


Rezeki untuk bulan oktober,  kadang - kadang wani pun tak ingat dah hii, join terlalu banyak segmen yang mana satu tak ingat , ini pun untuk menyokong sahabat - sahabat blogger, cek komen ada blogger Mia Liana datang komen, katanya wani menang untuk segmen nak url, terkejut jugak ,, hari tu dah kecewa sebab tak dapat giveaway 3D serum tu kan hiii, alhamdulillah rezeki berpihak jugak nak duduk dalam bloglist blogger Mia. 

Terima kasih kerana sudi  pilih walaupun guna random. Org, yang tak terpilih tu jangan nangis guling - guling pulak. Ada la tu rezeki yang menyusul  ya.. mungkin agaknya rezeki sebab sekarang ni blog dah berwajah baru ..dan kebetulan baru rasmi hari ini.. itu akan diceritakan nanti lah... apa pun terima kasih dan tahniah juga untuk pemenang seorang lagi ...



Komen
5 Komen

5 comments:

ayunie ramli said...

Lain bebenor dh cara nk komen ;) naseb baik jumpa .. Thniah ye waniey :)

Wani Sukarno said...

@ayunie ramli

hii dah berwahaj baru ni lain sikit ,terima kasih :))

Rafydahouse said...

salam :)
jom join GA sy http://rafyydah.blogspot.my/2016/10/giveaway-by-rafyydah.html

Mas said...

thniahh sis!

Lea Azleeya said...

Tahniah waniee.. wahh blog bertukar wajah dahh.. cantik sgt...

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign