27 October 2016

JUALAN KILAT DARI LAZADA SERENDAH RM 4.99

ASSALAMUALAIKUM...



hari ini Lazada akan mengadakan jualan kilat pada pukul 3 sehingga 5 petang..jualan kilat la sangat ..sebab ada tempoh masa .. selalunya banyak sangat kejutan yang tak dijangka dari Lazada.. kaki shopping online di luar sana memang tak sabar kan hiii.. untuk hari ini sahaja ya.. dah lah serendah RM 4.99 macam tak percaya..

nantikan temujanji bersama Lazada tepat pada pukul 3 petang.. kalau tak tengok nangis bucu katil la jawab nya..hari ini sahaja tau...  apa lagi item yang ada kat sana.. bolehlah klik banner di atas ataupun, iklan yang dah di tampal kat atas .. tu ..selamat bershopping 
Komen
4 Komen

4 comments:

Atie Yusof said...

wow..memang menarik ni..murahnya..nak kena duduk depan laptop petang ni.. hehe

Ahmad Hasif said...

barang ape la tu agaknya kan.. nk tgk juga la jp g.. :D

Warisan Petani said...

Xpernah lagi shoping online ni.
Ketinggalan zaman sungguh pak cik ni.

ayunie ramli said...

Xnyempat weii --'

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign