13 October 2016

CEK NUFFNANG DAH SAMPAI

ASSALAMUALAIKUM...



rujuk kepada entri di SINI. persoalan wani selama ini telah terjawab,,sejak cash out 5 / 8 / 2016 ..tunggu punya tunggu .. semalam dah sampai surat dari nuffnang.. memang betul lah dia cakap mid oktober akan sampai cek kat rumah..syukurlah ..tak ada pening - pening dah.. inilah hasilnya untuk 6 tahun.. wani tak cash out langsung..hiii  tak banyak sangat .. maklumlah blogger naik turun .. bukannya sepanjang tahun memang aktif sangat pun ... sejak blog berwajah baru ni ..asyik aktif pulak blogging.. at least one entry per day.. kalau nak dibandingkan yang lain lagi banyak ,,syukurlah apa yang dapat rezeki.. tak payah mengeluh haaa..

wani post pasal reply dari team nuffnang tu nak suruh orang lain take note.. takut tertanya - tanya macam wani..

buat nuffnangers di luar sana.. blogging sambil buat duit.. dan kesabaran memang patut ada setiap yang bergelar blogger.. kumpul lah lama- lama jadi bukit hiiii.. tak payah nak banding dengan blog orang lain,,jadikan itu sebagai cabang  dan satu usaha untuk terus berblogging.. dia boleh takkan anda tak boleh.. rezeki masing- masing..

oklah motivasi penuh malam ni .. motivasi untuk diri sendiri jugak.. selamat malam ..esok dah hari jumaat



Komen
7 Komen

7 comments:

Warisan Petani said...

Wkmsalam.
Syukur. Rezeki tu.

Shikin Razali said...

Tahniah awak sebab dapt bonus dari Nuffnang.. Saya dah lama join Nuffnang tp baru aktif pd thn nie.. =)

Gee Lion said...

saya letak iklan nuffnang kat blog tapi tak reti lah nak optimize dia macam mane. so RM tak pernah naik-naik pon dari setahun lepas..

ayunie ramli said...

Alhamdulillah :) haaa bleh buat giveaway la nii :)

Reen Johari said...

Blog reen masih kosong.. Tiada iklan. Reen nak letak utk adsense.. Tp, kena reject. Hahahaaaa papepun, tahniah.. :)

Siqah Hussin said...

Tahniah tahniah. Siqah masih kekal di takuk lama paras nuffnang. Masih tiada rezeki nampaknya. Hehe

Kin Naz said...

Tahniah..

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) advertorial (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign