20 October 2016

BUSANA ANGGUN KURUNG NAJWA DARI SWEET MUSLIMAH

ASSALAMUALAIKUM....

kali pertama wani tengok dah jatuh cinta dah dengan kurung najwa.. dengan pelbagai pilihan warna yang memikat , sudah pastinya cair hati wanita yang ingin memiliki kurung najwa.sekarang dah mudah semuanya boleh tengok online ... segala koleksi pakaian hanya klik dihujung jari ..sungguh mudah kan.. yang mana berkenan di hati ,, terus boleh order

Kurung najwa bukan hanya boleh digayakan pada hari untuk majlis yang tertentu malah boleh digayakan dan sesuai untuk pergi ke pejabat.kalau bosan dengan baju kurung biasa ke pejabat, kurung najwa ini lah jawapannya..



KENAPA ANDA MESTI MEMILIKI KURUNG NAJWA

1. Material Premium Grade Lycra(Bukan yg murah)
2. Lembut dan Sejuk, Tak Perlu Gosok.
3. Lengan berbutang(Wudhu Friendly)
4. Leher berbutang.(Nursing Friendly)
5. Top Loose Cut.(Tidak nampak bentuk Punggung)
6. Skirt Loose Mermaid.(Kembang Payung)
7. Getah Skirt yg Mantap.(Tidak Akan bergulung/terpusing)
8. Top & Skirt satu set.
9. Sangat - sangat selesa dan sedap dipakai
10. 100% Jaminan kepuasan

jangan risau setiap item yang anda beli adalah dijamin oleh sweet muslimah .segala proses penukaran saiz atau rekaan yang tidak menepati citarasa klien boleh ditukar. senangkan.. rasa macam tak muat ke nak tukar yang lain ke.. urusan boleh dilakukan. 

untuk melihat kesemua koleksi pakaian dari sweet muslimah boleh lah klik di  SINI ataupun boleh klik banner di atas ,,, akan direct terus ke laman web sweet muslimah.. pilihlah yang mana berkenan di hati ..tak nanti raya pun nak pakai koleksi dari sweet muslimah..produk - produk yang disediakan lebih kepada untuk membantu muslimah mendapatkan baju yang anggun dan sopan mengikut citarasa terkini tetapi masih menutup aurat ..

dah banyak testimoni daripada klien yang telah berpuas hati dengan kurung najwa..terutamanya ciri yang paling disukai adalah tak perlu gosok. dalam kekangan masa, gosok baju memang ambil masa lama, jadi kurung najwa telah menyelesaikan masalah ini..   anda bila lagi.. tak rugi untuk mencuba sepasang .. mungkin akan kembali untuk menambah koleksi .. klik di bawah :







Komen
2 Komen

2 comments:

Mas said...

cntiknya! nk try la nnti..haha

ayunie ramli said...

Oo dia cm blouse labuh kn?

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign