03 November 2016

JAWAPAN DARI TEAM NUFFNANG

ASSALAMUALAIKUM..


Kalau ada sesiapa yang bermasalah macam wani tentang cek nuffnang lambat sampai.inilah jawapannya sebab wani ada submit ticket tanya dekat team nuffnang kenapa ni status duit masih unpaid? Disebabkan ter cash out awal, inilah jadinya lambat sikit. 

Jadi buat sahabat - sahabat yang nak cash out terutamanya buat kali pertama nak cash out, sebaiknya cash out lah hujung bulan baru senang pihak sana nak proses. Ini tak, kononnya excited sangat nak tekan cash out beginilah jadinya.

Ini kali pertama wani cash out sebab itu macam kalut sikit.. hiii

Ini pun nasib baik team nuffnang nak balas sebab 2 kali wani submit ticket tanya.. terima kasih tolong jawab...



Komen
5 Komen

5 comments:

Atie Yusof said...

Akak belum pernah cash out Nuff ni walau dah lama berblog.. ohh baik nya hujung bulan ye.. nti nak cuba gak.. hehe
salam perkenalan ,sy follow :)

Busyra Bt Takiyudin said...

wah bestnya. busyra tak pernah cashout lagi. huhuh

ayunie ramli said...

Mek tk prnah check akaun nuffnang mek. Entah hdup ke tdk lg nye. Hihi

Gee Lion said...

saya tak pernah cash out pun lagi. hihi.
alhamdulillah, untunglah wani kan sekarang dah dapat cek ^_^

Shahida Dzulkafli said...

Belum berpeluang untuk cash out..

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign