08 October 2016

#WORLDSMILEDAY

ASSALAMUALAIKUM....


Rupanya semalam adalah hari senyum sedunia, lambat wish baru tahu hiii,semalam lagi nak publish tak sempat ,, alang dah ada dalam draft, kenalah publish.. 

sebenarnya terbaca dalam facebook,, jadilah kena lah senyum, jangan hanya senyum hari ini esok tak senyum dah, hiii, macam - macam buat secara rasmi hari apa - apapun asalkan membawa kebaikan, ataupun dengan kata lain nak mengingatkan kepada orang lain, benda paling mudah pun susah nak buat, betul tak.

Hari senyum sedunia ni dah masuk dalam wikipedia, baru update..selangkah anda membuat kebaikan orang akan senyum pada anda..semoga tersenyum lah bila pengunjung baca entri ini.. :D.. tak apa tak nampak pun.. 
Komen
5 Komen

5 comments:

ayunie ramli said...

A simple smile can make a thousand miles :)

Gee Lion said...

Senyum umpama suria yg membawa cahaya,
Senyumlah dari hati, duniamu bersemi.

Ingat tak lagu ni Wani?
Agak popularlah masa saya kecil dulu.
^_^

Selamat senyum sentiasa =D

Ahmad Hasif said...

bila nampak je ayat senyum..
teruih teringat lagu senyum seindah suria.. :D :D

Warisan Petani said...

Wkmsalam.
Senyumkan satu sedekah.
Kena senyum sokmo.

tenku butang said...

Senyum itu sedekah hehehe

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign