15 October 2016

AKHIRNYA YANG DI PERTUAN AGONG KE 15




Baru nak tengok blog,buka blog blog tutup blog, itu dah jadi lumrah dah..  bila tengok blog ni sebenarnya macam - macam nak cerita itu ini.. 

tapi tulah tangan 2 ,,kadang - kadang nak blogwalking, lepas tu terfikir nak update blog jugak, eh mana satu ni...kadang - kadang mood ke laut jugak,sebab idea ke laut jugak. beginilah jadi blogger. Kalau lah tangan macam sotong tu, buka 10 laptop, 2 tangan update blog, 2 tangan balas komen , 2 tangan pergi blogwalking haaa dah ke situ imaginasinya.. Semalam dan hari ini wani agak sibuk, hiii sibuk la kononnya...

Semalam sambil tengok facebook, terbaca pasal berita yang menggembirakan ..alhamdulillah,, dah lama rakyat Kelantan menunggu berita gembira seperti ini. Akhirnya sudah sampai masanya Sultan  Muhammad V dipilih untuk menjadi Yang di - Pertuan Agong. Sepanjang wani masih bernafas sehingga kini, inilah kali pertama wani dengar Sultan Kelantan jadi agong. Pemilihan terakhir Sultan Kelantan menjadi agong adalah pada tahun 1979.. dah lama dah tu.. 

Daulat Tuanku. Mudah - mudahan Tuanku dapat berkhidmat dengan adil dan saksama kepada negara tercinta.. 


Komen
5 Komen

5 comments:

Warisan Petani said...

Tahniah rakyak Kelantan.

Mas said...

itulah..sy bru nk start bw nie..asyik stuck je..tenet super slow =.= asl nk komen je loading mmnjng..haha..btw tahniah sultan kelantan!! tahniah org kelate ;)

ayunie ramli said...

Daulat tuanku !

Reen Johari said...

Alhamdulillah..

Siqah Hussin said...

Samalah kita! Bukak blog dengan niat nak update blog, tapi jadinya BW je. Takde idea nak update blog. Kadang2 berlaku sebaliknya.

Daulat Tuanku! Tahniah orang Kelantan.

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) advertorial (21) Sudut Agama (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign