08 September 2016

TRAFIK BLOG

ASSALAMUALAIKUM...


sejak kebelakangan ini,kalau tengok entri dekat blog walaupun wani ada kongsi macam-macam ,akan naik jugak popularnya pasal resepi.. agaknya blog ni dulu memang entri pertama wani post pasal resepi hii.. ingat macam nak korek baca entri lama haaa..jadi tengoklah jagung rebus noxxa dah naik kat popular post.. yang entri sembang santai orang tak nak baca sangat ..

 tapi tak apalah kot,, sekarang wani tak boleh nak fokus pasal masak-masak sangat kat entri blog ni ,,dulu wani ada ping link blog wani di web kongsi resepi ,sudah 6 tahun,sampai sekarang masih naik trafik dari sana,, walaupun sekarang dah tak aktif dah kat sana,, itulah penting sangat ping kan ..nak naikkan trafik. dulu masa nak main blog first time, rasanya wani letak link blog dekat kongsi resepi,, sebab katanya letak link blog akan naik kan trafik.. masa tu wani tak tahu apa tu "trafik"..for the first time being a blogger and nak tanya pasal trafik.. hii jakun betul tak pernah dengar perkataan tu.untuk makna yang lain. trafik jalan tahu lah...  :D..

 tapi tak lah sampai tak buat entri langsung dah itu minat kan..  plan to focus more in the future  ..what's  past is past ..but the present is here..What happen next? maybe surprise soon  .. just stay tuned!!




Komen
8 Komen

8 comments:

Mas said...

waah! clap3

Ahmad Hasif said...

masak jagung guna noxxa? ketupat pun leh masak dalam tu.. keyword ni wani.. hehe..

semoga berjaya yer..

Gee Lion said...

saya pulak main tulis je, apa yg terfikir tulis je
jadi trafik pon taklah kencang mana
redha je laaaaa

ayunie ramli said...

Xpe, tulis je. Yg pnting memori kita tk hlg and sharing tu bleh mnolong org.

Hanis Amanina said...

noxxa ni memang boleh masak macam-macam eh?

hanisamanina.com

aRz MoHa said...

kipidap kipidap...teruskan...

Wani Sukarno said...

hii ya dik boleh masak macam2

Wani Sukarno said...

hiii tq..tq

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) advertorial (20) Sudut Agama (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign