02 September 2016

KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM.




ini kali pertama wani dengar blogger buat giveaway suruh kutuk blog sendiri..haaa tapi bukan sebarang kutuk ..kutuk dengan pandangan berhemah,, ingatkan kalau dah tulis perkataan kutuk tu,, dah boleh kutuk macam- macam la kan.. kita kan ada adab ada budi bahasa .tak puas hati pun jangan sampai pihak sana terasa jugak kan hii.. tak tahu nak kutuk apa sebenarnya ..tengok blog LEKATLEKIT.. pun tak adalah serabut mata sangat, layout tersusun cantik.. susunan iklan pun cantik , warna background pun suci bersih .. dah kenapa memuji lebih ni oittt... 

cuma satu kat header atas tu naik seram sejuk wani tengok .. hiii minta maaf ya tuan blog lekatlekit.. itu je la kot..sebab ini kali pertama wani follow blog lekatlekit..  kalau lah ada pilihan nak hadiah giveaway ,,wani nak tudung ariani. hehehe.. nampak cantik je corak macam tu.. akui dulu wani tak suka pakai tudung instant ni, lepas tu ada la terbeli satu.. cuba pakai barulah ooo sebab mudah dan nak cepat terus pakai tudung .. dah siap.. baru tahu mudah .dah lah melebih-lebih pulak cakap pasal hadiah,, kalaulah ada peluang mana la tahukan.. rezeki di mana-mana .lagipun nak war-warkan giveaway dari sahabat blogger kita ..
Komen
3 Komen

3 comments:

Suria Lekatlekit said...

terima kasih dengan komen yang buat kita berkembang kembang bagai bunga yang subur di baja.. Pasal header tu memang niat nak bagi nampak seram hehehe... Appaun terima kasih kerana sudi Join.

Mas said...

Good luck!

Fhatin Amelia said...

singgah menabung dari segmen yang sama :D
http://mellyacrayola.blogspot.com/

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign