02 September 2016

KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM.




ini kali pertama wani dengar blogger buat giveaway suruh kutuk blog sendiri..haaa tapi bukan sebarang kutuk ..kutuk dengan pandangan berhemah,, ingatkan kalau dah tulis perkataan kutuk tu,, dah boleh kutuk macam- macam la kan.. kita kan ada adab ada budi bahasa .tak puas hati pun jangan sampai pihak sana terasa jugak kan hii.. tak tahu nak kutuk apa sebenarnya ..tengok blog LEKATLEKIT.. pun tak adalah serabut mata sangat, layout tersusun cantik.. susunan iklan pun cantik , warna background pun suci bersih .. dah kenapa memuji lebih ni oittt... 

cuma satu kat header atas tu naik seram sejuk wani tengok .. hiii minta maaf ya tuan blog lekatlekit.. itu je la kot..sebab ini kali pertama wani follow blog lekatlekit..  kalau lah ada pilihan nak hadiah giveaway ,,wani nak tudung ariani. hehehe.. nampak cantik je corak macam tu.. akui dulu wani tak suka pakai tudung instant ni, lepas tu ada la terbeli satu.. cuba pakai barulah ooo sebab mudah dan nak cepat terus pakai tudung .. dah siap.. baru tahu mudah .dah lah melebih-lebih pulak cakap pasal hadiah,, kalaulah ada peluang mana la tahukan.. rezeki di mana-mana .lagipun nak war-warkan giveaway dari sahabat blogger kita ..
Komen
3 Komen

3 comments:

Suria Lekatlekit said...

terima kasih dengan komen yang buat kita berkembang kembang bagai bunga yang subur di baja.. Pasal header tu memang niat nak bagi nampak seram hehehe... Appaun terima kasih kerana sudi Join.

Mas said...

Good luck!

Fhatin Amelia said...

singgah menabung dari segmen yang sama :D
http://mellyacrayola.blogspot.com/

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign