15 September 2016

Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena

ASSALAMUALAIKUM...


Comel - comel dah mangkuk tingkat sekarang ni kan, dah boleh buat untuk door gift.. Kita orang melayu memang tak dapat dipisahkan dengan mangkuk tingkat. Jom lah sama - sama join giveaway ni 


SYARAT  
Like FB @projekbloggerutara 
Follow IG @el_darwena  @projekbloggerutara 
Follow blog saya arwendanish.blogspot.com 

2. Buat satu entry dengan menggunakan tajuk Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena 
3. Letakkan banner pada entry  
4. Banner hendaklah dibacklink ke sini 
5. Tinggalkan link penyertaan/url blog pada komen di bawah 
6.Giveaway ini akan berlangsung dari 15 September hingga 15 October 2016 jam 11.59malam 
7. Keputusan akan diumumkan secepat mungkin selepas tarikh 


Komen
5 Komen

5 comments:

anajingga said...

good luck wanie, bestnya kalau menang ni kan :)

Lea Azleeya said...

Datang skodeng resepi wani... hehe.. :)

Mas said...

good luck sis!

ayunie ramli said...

best of luck :)

Ukhti Ninja said...

Assalamualaikum wbt. Singgah sini, semoga berjaya!

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign