07 September 2016

TABUNG NUFFNANG

ASSALAMUALAIKUM....

Setelah 6 tahun berblogging baru wani ada keberanian nak cash out, harap kalian semua tak terkejut lah..dalam tempoh 6 tahun tu tak lah asyik nak aktif memanjang, ada naik turun jugak la.biasalah mood blogging ni main naik turun

Sampai sekarang tertanya - tanya sejak request bulan lepas, kalau ikut kira dah cukup sebulan,sampai sekarang masih status unpaid jer ni,, wani memang agak ' noob' sebab tak ada pengalaman.. Tapi tengok kenyataan kat bawah ..bayaran proses selepas sebulan.. Memang selepas sebulan tarikh request tu baru nuffnang hantar cek ke?Siapa ada pengalaman cash out nuffnang ni?,, lamanya 6 tahun baru nak cash out, nampak sangat wani ni jenis sabar ya orangnya.. Hiii

Tak adalah banyak sangat... Blog biasa biasa tapi boleh lah tengok hasil titik peluh blogging. Rezeki lambat rezeki cepat tu Allah yang tentukan, 


Komen
6 Komen

6 comments:

Haffizul Iskandar said...

wah..kalau simpan 6 tahun, bukan sikit-sikit nilainya ni..hehhe..

www.ceritaejoy.com

Nadia Nurul said...

takpa...sedikit sedikit lama2 jadi bukit..

Mas said...

waaah.mcm bnyk je menabung tu? hihi..tahniah2..x prnh cash out sbb x cukup2..haha

anis abdullah said...

Kita 9 thn baru cash out. Haha. Kena amik cek kat Nuffnang ke dia pos tahh..eh pos.

Gee Lion said...

kita pon tak tahu dia post macam mana sebab tak penah cash out.
tahniah ye cik wani.
^_^

ayunie ramli said...

weee, alhamdulillah rezeki :)

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign