15 September 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

ASSALAMUALAIKUM...




join giveaway lagi.. ramai nya sahabat blogger buat giveaway ya.. kita pun tumpang join la jugak.. wani dulu-dulu memang suka mekap ,, sebab muka kusam kalau tak make up.. haaa.sekarang ni,  barang make up pun jarang nak beli..  sebab dah kurang dah sikit  .. kalau tanya produk apa wani pakai untuk penjagaan skin care,  buat masa sekarang ..untuk produk skincare ,wani pakai produk WonderGlow.. dah 3 tahun dah masih setia.. 

cuma barang make up bab eyeshadow , blusher, mascara, eyeliner. dan lain-lain ..wow !! mesti orang sangka wani ni jenis suka bermakeup . ya itu dulu . sekarang ni bab barang make up tu wani tak berapa nak beli.. entah lah .. kalau pakai pun wani pergi ambil yang adik wani punya lah.. haaa..kalau nak rasa cantik sikit nak pergi ke tempat kenduri kahwin ke ,, kan sebab nak bergambar hiiiii.. tapi bedak muka tu pakai la .. buat masa sekarang pakai bedak compact jenama Miyami.. dari  Cosway.. dah terlebih cerita dah produk apa .. hii

oklah jom join ..


Syarat-syaratnya:


1. Follow blog

2. Follow Instagram 

3. Like Fanpage

4. Pergi kemana-mana entri dalam blog Sally, tinggalkan komen yang ikhlas (min 3 entri) 



5. Buat satu entry bertajuk Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

6. Letakkan banner segmen dan link kan ke entry ini.

7.  Dalam entri, ceritakan satu produk yang korang pakai/suka/wishlist (min 20 patah perkataan)

 
8. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. 


                                                       Mula - 13/9/2016 | Tamat - 26/9/2016


Komen
8 Komen

8 comments:

Mas said...

good luck sis!

ayunie ramli said...

best of luck :)

Ira Hazirah said...

good luck :)

Farhain Azmi said...

hai.singgah bw dr Ga yg sama. goodluck ye :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Yatie Owner said...

Good Luck Awak :)
PG singgah dari segmen yang sama :D

http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Cik Itah said...

datang dari GA yg sama. all the best :)

http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Kin Naz said...

Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

Sally Samsaiman said...

Hi!

First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (218) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) advertorial (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign