05 September 2016

AUGUST ANNIVERSARY GIVEAWAY!

ASSALAMUALAIKM....



jom sama-sama meriahkan giveaway sahabat blogger kita 

Syarat penyertaan:

1. Buat satu blog entri pasal giveaway ni.

2. Like FB AZRM Enterprise

Sponsor 100% dari AZRM Enterprise!

3. Tu saja!

Simple sangat kan syarat-syarat dia?
Dah buat, letak link entri blog dan nama FB dalam ruang komen ni ya :)

Hadiah-hadiah akan saya update di entri lain. Tapi bilangan hadiah depends pada bilangan penyertaan. Sekarang saya dah setkan 3 hadiah..hehe..kalau penyertaan ramai saya tambah. 

Tarikh tutup: 30 September 2016!

Jom meriahkan GA ni. Rasanya macam first time je buat GA ni...huhu~

Komen
6 Komen

6 comments:

ayunie ramli said...

best of luck :)

anajingga said...

goodluck wanie :)

Mas said...

good luck!!

Yana Libra said...

TQ join :D

Fhatin Amelia said...

singgah dari segmen yang sama :D good luck . done follow
http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/august-anniversary-giveaway.html

Fhatin Amelia said...

singgah dari segmen yang sama :D good luck . done follow
http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/august-anniversary-giveaway.html

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign