22 September 2016

TIP NAK DAPAT CPUV NUFFNANG

ASSALAMUALAIKUM...


cuaca mendung hari ini dengan gerimis ..sejuk rasa suasana..dah nak hujung tahun ni, musim hujan pun dah nak dekat  mood menaip pun kalau time sejuk macam ni  ok lah.. biasanya nak menaip pun bergantung atas mood..minda pun tak boleh nak serabut sangat

Wani baru nak cek kat nuffnang ada iklan baru, lambat iklan masuk tapi syukurlah seadanya nuffnang nak bagi iklan dekat kita.. Sebelum ni pun ada perasan kenapa lambat sangat iklan nuffnang nak masuk, sebab ada keluhan dari sahabat blogger, dia cakap iklan tak masuk langsung, wani perasan pun sama jugak, kenapa eh, cubalah nak cek, lepas tu baru perasan  lama jugak tak update survey ni... Hiii, baca balik apa tip - tip nak naik cpuv nuffnang di blog, dan kat SINI lah wani baca, memang tip top blogger ni berkongsi macam mana tip nak naikkan cpuv nuffnang 

Dulu banyak jugak iklan ongoing, sekarang sikit dah.. 

Kalian semua boleh lah baca kat situ, wani baca macam sakit mata sikit hii, bukan apa sebenarnya perangai kita ni bukan senang tapi nak senang. Eh faham tak. 
Komen
4 Komen

4 comments:

ayunie ramli said...

cam mane nk detect ni? mungkin sbb mek tak letak widget iklan kot..

Mas said...

sy x dpt.haha

Busyra Bt Takiyudin said...

tq for the tips.

Gee Lion said...

Thanks sharing cik Wani ^_^

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Labels

Ceritaku (240) Cake Recipes (50) Giveaway (40) advertorial (35) NOXXA PRESSURE COOKER (26) Contest (25) Sudut Agama (25) Chiffon Cake (24) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (15) Masakan Sayur (13) My Blog (12) Baking Tips (11) Brownies Resepi (11) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Cooking & Baking Tips (7) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Masakan Seafood (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Greetings (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Sup (5) TIPS KESIHATAN (5) Agar-agar Resepi (4) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Informasi (4) Muffins (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Mee (3) Salad Resepi (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign