14 September 2016

Bila la nak sampai cek nuffnang ni

ASSALAMUALAIKUM....

dah macam stress wani fikirkan pasal check nuffnang ni... Hiii macam dah terbaca dulu, kalau nak cash out kena hujung bulan seeloknya ,baru pihak nuffnang senang nak proses....wani cash out masa 5 ogos bulan lepas sampai sekarang ni tak nampak posmen... 

Maknanya dah tercash out awal bulan ogos bulan lepas.... Pihak nuffnang baru nak proses hujung bulan baru ni dan nak kena tunggu sebulan lagi la ni... Ai macam tu ke huu

Maklumlah baru kali pertama nak cash out nuffnang.. Sampai sekarang status unpaid


Komen
4 Komen

4 comments:

ayunie ramli said...

sobarun :) hihi

Gee Lion said...

ada tu.. sabaq naaa.. biasalah nak process payment.. ada circle and date dia..

Mas said...

sbq ceq..nnti smpai la tu..hihi

Izzati Haniff said...

Slm kaknoni, ajar la ore etep. Xreti bab nuffnang. Lamo dh nk wt tpi pening palo xreti. Huhuhuhu :(

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign