09 August 2016

PESANAN DARI SKMM

ASSALAMUALAIKUM..


baru ada masa nak cuba hantar nombor -nombor yang ada mesej judi lah dan macam-macam scam.. paling tidak pun adalah tiap-tiap hari wani dapat mesej macam ni ..geram pun ada.. good job SKMM.. tapi tak tahulah kot kita yang hantar nombor ni ..orang lain pun screenshot sudah tentu ada nombor sama.. kan.. mesti admin pun pening hii

nasib baik wani hantar ,,ada feedback maknanya admin SKMM tu tengok apa yang kita hantar .. sebenarnya banyak lagi tapi malas nak scroll down nak screenshot,,ambil nombor yang latest jer ni ..semalam lewat petang beeeeppp bunyi ingatkan mesej siapa.. tengok rupanya mesej scam..kadang-kadang dah fikir tiap kali mesej sampai bukannya orang yang kita kenal hantar,, tapi terus terfikir mesej iklan la tu.. sampai macam tu sekali...

sesiapa yang masih tak tahu lagi tu.. bacalah elok -elok nombor pun dah ada kat atas..insyaallah admin SKMM tengok la tu ..  yang ni pun ramai orang dok pakat share .. wani terus send gambar tak ada nak bagi salam bagai hii..


Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) advertorial (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign