07 August 2016

BROWNIES DALAM MAGIC PAN

ASSALAMUALAIKUM....


Alhamdulillah, lepas asar tadi hujan selebat alam..patutlah panas semacam sejak kebelakangan ni.rasa macam dah lama tak tengok hujan turun siang hari.. 2 malam lepas tak silap dah hujan tapi malam tak selebat hari ini.sejuk sikit suhu malam..syukurlah

Sekali sekala wani tengok jugak apa keyword yang selalu ditaip pembaca bila singgah kat blog.Ni baru pertama kali wani dengar brownies dalam magic pan. Nampaknya mungkin ada pembaca ingat wani ada buat kot bakar brownies dalam magic pan hiii.kat rumah memang ada pemanggang ajaib tapi sekarang masih guna lagi cuma tak berapa elok dah sikit.asyik bakar macam ikan dalam tu. Sebenarnya pemanggang ajaib ni multifunction nak bakar kek pun boleh. Tapi wani tak pernah buat, ada sekali jer buat makaroni bakar lepas tu tak buat langsung dah.kemain malas kalau bab api dapur hii..

Bila wani search rupanya ada orang bakar brownies dalam magic pan ni.ingatkan tak ada. Cuma kalau bakar dalam ni,kedut - kedut tu tak adalah.bila tak berkedut tu rasa tak nak lah bakar dalam ni... Haa..pernah tengok orang dah buat kek macam - macam dalam ni..kalau nak kelainan tak nak guna oven boleh lah guna magic pan.kalau nak cuba buat boleh search kat google ..ada ramai orang dah buat cuma tak kedut - kedut lah
Komen
3 Komen

3 comments:

aRz MoHa said...

dah laam tak pasang nuffnang rasa macam nak pasang semula

blog masakan mesti cari tentang memasak ja kan?

dah pasang google analyticS?

Wani Sukarno said...

hii buat masa ni la h kot cari pasal masak2 je la .. tak pasang pun google analytics tu macam pernah dengar ..

aRz MoHa said...

maaf kerana lupa nak terang kan....

sebenarnya google analytics sebuah aplikasi untuk melihat prestasi blog kita secara agak tepat. Dalam aplikasi ini menunjukkan Pageview dan Unique view...boleh baca di entri dibawah
http://www.hasrulhassan.com/2015/02/banyak-blog-baru-tidak-gunakan-google.html

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign