11 August 2016

SAYUR AIR KAMPUNG



Lama tak sembang pasal masak - masak. Asyik merapu benda lain kan.. Aii bukan merapu okay,, satu perkongsian jugak tu hiii..aahh ni wani nak bagi tahu pasal masak - masak step by step wani masih pos kat sana,, rasanya kena seimbangkan jugak la posting untuk page sana dan blog. Barulah nampak seimbang..

Nak poskan kat sana pun gambar dah peram sebulan baru nak edit tulis caption bagai haaa, punyalah mood typing susah sangat nak datang..wani share masakan sayur air kampung ,, janji share lah ya, walaupun orang lain pun rasa dah familiar dengan sayur air kampung ni..sayur air macam ni kalau pekena dengan ikan kering memang terbaik lah..pucuk apa lagi buat sayur air ni.. Sila ringankan jari untuk klik dekat page sana dan kalau ringankan jari untuk klik like lagi sukaaaaaa hii..kalau dekat blog ni di ruangan sebelah kiri... Okay selamat mencuba..!!!!!!
Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign