08 August 2016

BITCATCHA SERVER SPEED CHECKER

ASSALAMUALAIKUM...


blogwalking hari ini, masuk blog Achik macam menarik entri nak tahu sejauhmana kelajuan blog .. suka -suka lah nak check jugak dapat berapa ,, kalau boleh tak nak lah dengar  dapat yang bawah-bawah.. hii tapi tak sangka ..blog rasanya tak lah menarik dari segi design tu.. dapatlah B+... wah nampaknya GOOGLE pun sayang sikit kat blog kita haa..hemm kena baiki apa yang patut la kot..

cerita penuh boleh baca di entri acik kat SINI ..dia taip pun dah panjang lebar.. apa itu bitcatcha? ..nak check kelajuan blog boleh klik SINI ..nasib baik la ada blogger- blogger yang tahu serba sikit pasal ni..
Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign