14 August 2016

JARANG UPDATE DI TWITTER

ASSALAMUALAIKUM...


Semalam ada join giveaway,, kena follow kat twitter, lama dah wani tak tengok twitter nih, ada install dulu twitter app dekat phone, lepas tu uninstall dah tak ingat dah bila tapi rasa tahun ni,, tak berapa nak aktif sangat kat twitter ni... Kita bukan retis hiiii..

Dah la makan space kat phone banyak jugak la kan, tapi tak berapa nak guna ,,tengok jer icon dekat phone.. Jarang - jarang sekali bukak.. Lepas tu fikir punya fikir nak uninstall..cukup la kot setakat nih ada blog, fanpage lagi dan akaun facebook.banyak sangat pun nanti tak sempat nak layan. Lagipun bila update kat twitter nih dia ada link dengan instagram cuma tak nampak gambar jer la kat twitter

Followers pun tak ramai hiii.. Semalam baru tergerak nak buka twitter dengan lappy.. Nampak la macam ni..rasanya kalau nak buka  twitter dengan lappy jer kot.. Kalau dalam phone sendiri pun jarang nak klik. Entah apa lagi la app yang akan muncul, teknologi sekarang ni macam - macam

Komen
2 Komen

2 comments:

Haffizul Iskandar said...

ada juga akaun twitter, tapi dah tutup dah..hahaha..orang ada akaun twitter, kita pun nak ada, sudahnya bersawang macam tu je, adalah dengan baiknya, tutup terus akaun tu. hahahaha.

www.ceritaejoy.com

Cik Itah said...

Samala.. Sy pun jarang on Twitter hehe even da install kat hp pon jarang buka..

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) advertorial (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign