30 August 2016

KEYWORDS

ASSALAMUALAIKUM...

Suka sangat nak cek bahagian keywords ni.. Yang ni untuk minggu ini..nak tahu pengunjung yang datang ke blog ni taip apa... oklah tu banyak berkaitan resepi , sekurang - kurangnya resepi dikongsikan tapi yang pelik nya satu chandiviral.com apa tuuuuu. Blog ni tak ada yang pelik - pelik nak diviralkan haaa... Kalau resepi diviralkan boleh.. .. Yang %2 tu rasanya typo kot.. Daun ketumbar campur sup ayam tu.. Rasanya sup - sup memang sedap letak daun ketumbar...mee kari sardin ada ke mee kari sardin ,, uniknya resepi ..tak pernah dengar... Truffle.. Tak tahu bila nak ada masa buat truffle.. Wani pos sekali jerr.. 

Yang ni untuk hari semalam. Baru ni kan ada buat pasal entri durian..kaedah pembungkusan tu tak faham.dan last tu rare resepi kiub pati ayam,,kalau lah boleh buat kiub pati ayam sendiri ,, memang tak beli dah cap knorr, manggi tuhh..hiiii
Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign