30 August 2016

KEYWORDS

ASSALAMUALAIKUM...

Suka sangat nak cek bahagian keywords ni.. Yang ni untuk minggu ini..nak tahu pengunjung yang datang ke blog ni taip apa... oklah tu banyak berkaitan resepi , sekurang - kurangnya resepi dikongsikan tapi yang pelik nya satu chandiviral.com apa tuuuuu. Blog ni tak ada yang pelik - pelik nak diviralkan haaa... Kalau resepi diviralkan boleh.. .. Yang %2 tu rasanya typo kot.. Daun ketumbar campur sup ayam tu.. Rasanya sup - sup memang sedap letak daun ketumbar...mee kari sardin ada ke mee kari sardin ,, uniknya resepi ..tak pernah dengar... Truffle.. Tak tahu bila nak ada masa buat truffle.. Wani pos sekali jerr.. 

Yang ni untuk hari semalam. Baru ni kan ada buat pasal entri durian..kaedah pembungkusan tu tak faham.dan last tu rare resepi kiub pati ayam,,kalau lah boleh buat kiub pati ayam sendiri ,, memang tak beli dah cap knorr, manggi tuhh..hiiii
Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign